Dijiport Medya

Lise Öğrencileri İçin Drone Atölyesi Kuruluyor

Güncel

Dronmarket, lise öğrencilerinin faydalanması için kendi bünyesinde drone atölyesi kurmaya hazırlanan Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne destek oluyor.

Günümüzde Tarım, Enerji, Savunma, Güvenlik, Arama Kurtarma, Sağlık, Ulaştırma, Haritacılık ve Film-video başta olmak üzere pek çok alanda istihdam ve iş imkanı sağlayan drone pilotluğu, özellikle Z kuşağının gözde meslekleri arasında yerini aldı. Gençlerin artan bu ilgisinden yola çıkarak kendi bünyesinde liseli gençlerin faydalanabileceği bir drone atölyesi kurmak isteyen Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, bu konuda Dronmarket’ten destek aldı. Geçtiğimiz günlerde kurulacak atölye için drone malzeme tedariğini gerçekleştiren Dronmarket, vereceği destek kapsamında şimdi de gençlere drone toplama eğitimi verecek.

Gençlerin drone pilotluğuna ilgisinin her geçen gün arttığını söyleyen Dronmarket Genel Müdürü Serhan Yaldız; “Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bu ilgiyi görüp liseli öğrenciler için bir drone atölyesi kurma fikri bizi çok mutlu etti. Geçtiğimiz günlerde kurulacak atölye için drone malzeme tedariğimizi yaptık. Şimdi de drone toplama eğitimimizi vereceğiz. Drone teknolojilerini öğrenmek için sabırsızlıkla bekleyen öğrencilerimiz ile buluşacağımız için çok mutluyuz” dedi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.