Dijiport Medya
2020-03-02 09:01:19

Günümüz arıtma teknolojileri neler sunuyor?

SERKAN KIRAÇ

serkan.kirac@dijiportmedya.com 02 Mart 2020, 09:01

Su tüketiminin her gecen gün katlanarak artması mevcut temiz su kaynaklarını riske sokarken, tesisler daha verimli bir şekilde daha çok su üretmenin ve farklı kaynaklardan temiz su sağlamanın yollarını  arıyor. Su ve atıksu arıtma proseslerinin günümüz teknoloji talepleri için çözüm markalarının neler sunduğunu uygulama ve başarı hikayesi örnekleriyle yeni sayımıza taşıdık. Kapak konumuz  kapsamında Eskişehir Orhangazi Arıtma tesisini siz okurlarımız için ziyaret ettik. Krohne’nin elektromanyetik debimetre çözümlerinin verimliliği, satış sonrasında tesise verilen yerinde ve zamanında hizmetin yarattığı memnuniyeti yerinde gözlemleme şansı bulduk.

Klor dozajlama ve analizinde sahada sağlayacağı verimliliği demo cihazlarıyla deneyimleme şansı sunan Swan markası ile Kütahya Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresine ait işletmeleri yine kapak konumuz kapsamında ziyaret ettik. Ek olarak sektörün önde gelen mühendislik, teknoloji ve enstrüman markalarını güncel su ve atıksu çözümleriyle kapak bölümümüzde bulacaksınız.

En güncel teknolojilerin yer aldığı kapak konumuza ek olarak, Sektör Gündemi ve Sektör Yatırım bölümlerimizde ise petrol ve doğalgaz, enerji, ilaç, kimya gibi önemli sektörlerin yatırımlarına ve gündemlerine yer verdik. Başarılı uygulama örneklerinin, ilk sayısından itibaren proses sektörüne yon veren markaların aktüel çözümlerinin yer aldığı Proses Çözümleri dergisinin Mart sayısı sizlerle…

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.