Dijiport Medya

Robotik süreç otomasyonu nedir?

Sorunlar ve Çözümler

Robotik Süreç Otomasyonu (RPA), standart bir veri yapısına sahip olan ve değişkenleri tanımlı olan süreçler için kullanılabilir. 

Robotik Süreç Otomasyonu (RPA - Robotic Process Automation), belirli bir iş akışı ile anlatılabilen, standart bir veri yapısına sahip olan ve değişkenleri tanımlı olan süreçler için kullanılabiliyor. 

Dijital iş gücü dönüşümü ile verimlilik yaratacak iş süreçlerinizi çalıştaylar aracılığı ile belirleyerek; dijital iş gücünün yönetişim çerçevesi ile bütünsel bir yaklaşım sunuyor.KPMG Türkiye’nin teknoloji ve süreç danışmanlarından oluşan uzman kadrosu şirketlerin verimliliğinden hızına ve iş kalitesine katkıda bulunacak en uygun süreçlerin belirlenmesinden; süreçler kapsamında çalışanların üzerindeki görevlerin robot yazılımlara aktarılmasına, temel süreç ve sistem istisnalarının yönetilmesine kadar uçtan uça farklı konularda hizmetler sunuyor. 

Dijital iş gücü hizmetlerimizin arkasındaki temel teknoloji, RPA (Robotic Process Automation) olarak bilinen Robotik Süreç Otomasyonu ile verimlilik robotların ön tanımlı görevleri hızlı ve doğru bir şekilde gerçekleştirebilmesi ile sağlanıyor

Dijital iş gücünün eldeki iş gücünden rutin işleri devralması ile çalışanların daha katma değerli işlere odaklanması ve şirketin daha fazla değer üretebilmesi hedeflenmektedir. Bu da şirketlerin stratejik hedeflerine hızla ulaşmalarına yardımcı olmaktadır. 

KPMG olarak RPA dönüşüm desteğimiz ile sizlere kurumsal sorunların çözülmesi konularında yardımcı oluyor

RPA uygulamasının başlıca etkisi

  • İş kalitesinin iyileştirilmesi ve hataların en aza indirgenmesi
  • Operasyonun hızına katkı sağlamak
  • Operasyonel ve süreç verimliğinin iyileştirilmesine katkı

Dijital iş gücü uyumaz, yorulmaz, dinlenme ihtiyacı duymaz, unutmaz, hata yapmaz, şikâyet etmez ya da işten vazgeçmez

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.