banner24

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Pfizer Gelişen Asya Aşı Medikal Liderliğine Op. Dr. Egemen Özbilgili atandı

Pfizer Türkiye Medikal Direktörü rolünü başarıyla sürdüren Op. Dr. Egemen Özbilgili,yeni görevinde Pfizer Gelişen Asya Aşı Medikal Liderliğini üstlenecek.

Başarı Hikayeleri 04.11.2021, 11:45 Melike Kaya Bayram
171
Pfizer Gelişen Asya Aşı Medikal Liderliğine Op. Dr. Egemen Özbilgili atandı

2006 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Op. Dr. Egemen Özbilgili, Kasım 2011’de Taksim Hastanesi’ndeki5 yıllık ihtisasını tamamlayarak Genel Cerrah unvanı aldı. Ocak 2012’de Pfizer ailesine medikal müdür olarak katıldı ve kısa bir süre sonra Aşı Medikal Takımı’na geçerek Pfizer Türkiye’deki Ulusal Bağışıklama Programı Çalışma Grubu’nun liderliğini üstlendi. 2016’da aynı alandan sorumlu kıdemli medikal müdür olarak atandı. 2015 yılından itibaren Türkiye’deki görevine ek olarak Pfizer İsrail Aşı Medikal Takımı’na liderlik etti. Op. Dr. Özbilgili, 2018 tarihinden itibaren Pfizer Türkiye Onkoloji Ülke Medikal Lideri olarak görev yaptı. 2019 yılından bu yana Pfizer Türkiye Medikal Direktörlüğü göreviniüstlenen Op. Dr. Egemen Özbilgili, Pfizer Gelişen Asya Aşı Medikal Lideri olarak çalışmalarını Singapur’da sürdürecek.

Op. Dr. Egemen Özbilgili yeni görevi ile ilgili şunları söyledi: “Pfizer’de bizler bilimi ve global kaynaklarımızı insanların yaşamlarını uzatan ve onları anlamlı biçimde iyileştiren tedaviler sunmak için kullanıyoruz.Tecrübemizi ve kaynaklarımızı, bilimin öncülüğü ve işimize olan tutkumuzla birleştirerek, çığır açan yeniliklerle hastaların hayatını temelden değiştirmeyi amaçlıyoruz.Bu çok anlamlı amacın ve Pfizer’in bir parçası olmaktan dolayı gurur duyuyorum.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@