banner143

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Serkan Bayır, Mayen CCO’su oldu

“Hizmet İhracatı Şampiyonları” listesinde dört yıldır üst üste Türkiye’nin hizmet ihracatı şampiyonu olan Mayen’de yeni bir atama daha gerçekleşti.

Başarı Hikayeleri 11.03.2021, 16:35 Melike Kaya Bayram
432
Serkan Bayır, Mayen CCO’su oldu

ürkiye’nin dört bir yanına yayılmış 4 bini aşkın çalışanıyla, dünyanın en saygın markaları için çağrı merkezleri ve teknoloji temelli BPO hizmetleri sağlayan Mayen, Türkiye’de istihdam yaratmaya ve ülkeye daha fazla döviz kazandırmaya devam ediyor. Yenilikçi ve dijital çözümleriyle müşterilerine beklentilerinin çok ötesinde bir deneyim yaşatmak üzere hareket eden Mayen, bu doğrultuda ekibini de alanında deneyimli isimlerle genişletmeye devam ediyor. Son altı yıldır her yıl ortalama yüzde 35 artışla, sektörün büyüme hızından iki kat daha hızlı büyüyen Mayen’in yeni CCO’su Serkan Bayır oldu.

Bayır, “Yıllık 30 milyon etkileşimle elde ettiğimiz müşteri iç görüsünü markalarımıza taşımaya devam edeceğiz, danışmanlık ve dijital hizmetlerimizle daha da iyi müşteri deneyimleri yaratmak adına çalışacağız” dedi.

SERKAN BAYIR KİMDİR?

Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden 2001 yılında mezun olduktan sonra PricewaterhouseCoopers’da yönetim danışmanı olarak kariyerine başlayan Serkan Bayır, sonrasında HP Türkiye bünyesine ürün ve satış yönetimi alanında çeşitli roller üstlenmiş, ardından Almanya’da yaklaşık yedi yıl boyunca HP Avrupa merkez ofisinde Yunanistan, Türkiye, İsrail, Orta Doğu, Afrika ve Güney Afrika’dan sorumlu olarak görev yapmıştır. Akabinde Türkiye HP organizasyonuna dönen Bayır, 2012-2016 yılları arasında genel müdür yardımcısı olarak çalışmalarını sürdürmüştür. 2016-2020 yılları arasında yeniden bölgesel bir sorumluluk üstlenerek, Merkez/Doğu Avrupa ve Orta Doğu/Afrika’dan oluşan büyük bir bölgeden (CEMA) sorumlu olarak kariyerine devam etmiştir. Bayır, 2020 yılında Uluslararası Müşteriler Proje Direktörü olarak Mayen’e katıldı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@