banner24

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Viatris Türkiye’nin Ülke Müdürü Okan Güner oldu

Okan Güner, Kasım 2020'de Mylan ve Pfizer'in bir bölümü olan Upjohn'un birleşmesi ile kurulan sağlık şirketi Viatris'in Türkiye Ülke Müdürü olarak atandı.

Başarı Hikayeleri 17.08.2021, 11:30 Melike Kaya Bayram
807
Viatris Türkiye’nin Ülke Müdürü Okan Güner oldu

Ağırlıkla Pfizer olmak üzere, yaklaşık yirmi yıllık bir sektör deneyiminesahip olan Okan Güner, Avrupa Birleşik Pazarları (İsviçre, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Romanya ve Slovakya) Bölge Liderliği’nin ardından, en son Pfizer’in bir bölümü olan Upjohn biriminin Türkiye ve Rusya Genel Müdürlüğü’nü üstlendi.

Viatris'in küresel portföyü, küresel olarak tanınan markalar, kompleks jenerik ve markalı ilaçlar, büyüyen bir biyobenzer portföyü ve reçetesiz satılan çeşitli tüketici ürünleri dahil olmak üzere hem bulaşıcı olmayan hem de bulaşıcı hastalıkları kapsayan çok çeşitli terapötik alanlarda 1.400'den fazla onaylanmış molekülden oluşuyor. Yaklaşık 40.000 kişilik küresel iş gücüne sahip Viatris'in merkezi ise ABD'de yer alıyor.

Viatris, Türkiye'de faaliyetlerini MedaPharma İlaç San.ve Tic.Ltd.Şti ve Pfizer İlaçları Ltd.Şti (ViatrisInc.'in bir yan kuruluşu) olmak üzere iki ayrı kuruluş altında yürütmektedir.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@