banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

En Çok İzlenen Videolar

Popüler Videolar

CAD Dijital Yük Hücreleri _ Esit Elektronik (Çağrı Hekimoğlu)

Konuşan Ürünler 15.06.2022, 11:47

***Esit CAD yük hücreleri (load cell), kesme kuvveti prensibi ile baskıya çalışan yüksek kapasiteli elektronik ağırlık ve kuvvet ölçme uygulamalarında endüstriyel ortamlarda kullanılmak üzere geliştirilmiştir. Kusursuz ve sağlam yapısı ile yan yüklere, aşırı yüklere karşı yüksek dayanıklılık gösterir.

***Paslanmaz çelikten gövdesi korozyona dayanıklı olup, ağır endüstri ve kimyasal ortam koşullarına uygundur. Yüksek kapasitelerdeki taşıt kantarları ve platform kantarları, tank tartı sistemleri, proses ölçümlerinde kullanılır.

***Esit CAD yük hücrelerinin diğer marka dijital yük hücrelerine göre en önemli avantajı içerisinde elektronik açı ölçer olmasıdır. Böylelikle montaj sırasında teknisyenin düzgün montaj yapabilmesi için renkli ledlerle uyarı verir. Ayrıca her bir yük hücresi indikatörde ayrı ayrı görülebildiği için arıza tespiti son derece kolaydır.

***Kamyon kantarları uygulamalarında başlıca hatalar; kantar platformunun yük karşısında seğim vermesinden ve yaz kış arasındaki sıcaklık farklarının kantar uzunluğunu değiştirmesinden oluşur. Bu iki şartta da yere dik monte edilmiş olan yük hücreleri eksenlerinden yana yatarlar, bu sebeple kantar hatalı ölçüm yapabilir. Esit CAD yük hücresindeki patentli açı hatası düzeltme teknolojisi sayesinde dikey eksenden sapma açısı sensörler yardımıyla ölçülerek, ağırlık ölçümünün hatasız olması sağlanır.

***Esit CAD yük hücreleri, kolon prensibi ile çalışan diğer yük hücrelerine göre %80 daha fazla yanal yüklere dayanıklıdır. Özellikle kamyon kantarlarında yük hücrelerinin bozulmalarının ana nedeni kamyon giriş çıkışlarında yük hücrelerine aşırı yanal yük gelmesidir. Esit CAD hem tek soketli hem de çift soketli (CAD-C) olarak üretilmekte olup, tek soketli, versiyonda kablolar bağlantı kutusunda toplanırken, çift soketli versiyonda kablolar seri olarak yük hücreleri üzerinden başlanır. Son yük hücresinden çıkan kablo ise tartı terminaline bağlanır.

İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ… https://www.DijiportMedya.com/

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@