banner143

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Wonderware Türkiye ile operasyonel mükemmellik...

Wonderware Türkiye Operasyonel Mükemmellik... Aveva Kestirimci Bakım Çözümleri ile Ekipman Problemlerine Son Veriyoruz...

Dijital Dönüşüm 14.03.2022, 12:09 Serkan KIRAÇ
859
Wonderware Türkiye ile operasyonel mükemmellik...

BAUTEK | Wonderware Türkiye
Satış ve Pazarlama Müdürü
Ümit ŞAYF

İşletmelerin operasyonel olarak iş sürekliliğini sağlayabilmek için dikkat etmesi gereken en önemli unsurların başında etkin ve verimli varlık yönetim bakım çözümleri gelmektedir. Yatırım ve operasyon maliyetlerini azaltmak için işletmelerin kurumsal stratejik bakım planına sahip olması ve bu plan doğrultusunda alınacak aksiyonlarla bakım maliyetleri minimize edilerek ekipmanların kullanım ömürlerini uzatılması sağlanması gerekmektedir.

Wonderware Türkiye olarak Operasyonel Mükemmellik çözümlerinde Varlık Yönetim ve Kestirimci bakım çözümlerimiz ile  işletmelerde kullanılan ekipmanların kesintisiz, yüksek performansta, uzun ömürlü,  minimum malzeme-tüketimi ve bakım iş gücü ile yönetilmesini sağlamaktayız. ÖzellikleTürkiye distribütörü olduğumuz Aveva Yazılım çözümleri ile işletmelere Edge to Enterprise konseptine uygun uçtan uca çözüm sunmaktayız.

Wonderware Türkiye olarak uluslararası standart haline gelen, güvenliği merkeze alan, otoriteler tarafından kabul görmüş bakım piramidinin her seviyesi nin karekteristik yapısına uygun çözüm sunmaktayız. Bu kapsamda sunduğumuz çözümlerden birisi olan kestirimci bakım ve analitik uygulamalar ile  üretim ve operasyon esnasında yaşanabilecek aksaklıkları önceden tesbit ederek işletme bakım departmanların gerekli aksiyonların alınmasını sağlamaktayız. Özellikle dönen ekipmanlar için kullanılabilen ve  son kullanıcının selfservis yönetebileceği Aveva Insightbulut veri yönetim sistemi olan Aveva InSight Guided Analtik kestirimci bakım çözüm opsiyonlarından biridir.Bu çözüm ile üretim sürecini etkileyecek düzeyde kritik öneme sahip motor, pompa, türbin ve kompresör gibi dönen ekipmanlar için normal çalışma durumundan yüzdesel olarak ne kadarlık bir sapmada operasyonlara devam edildiği ifade eden anomali skoru hesaplanabilmektedir. Kullanımı kolay self servis kullanıcı deneyimi ile makine öğrenmesi yöntemlerini kullanarak bu skorunun hesaplayan modeli oluşturmak için kullanıcının ara yüz üzerindeki basit adımları takip etmesi yeterli olduğu bir üründür. Basit adımlar sayesinde kritik varlıkların normal çalışma durumlarının modele daha doğru şekilde tanıtılmasını sağlayarak model performansının yüksek olmasını sağlamaktadır. Guided Analytics modeli oluşturulurken arıza veya çalışmama durumu gibi varlığın normal çalışma durumunu ifade etmeyen aralıkların hız, akım, titreşim gibi taglere bağlı olarak yapılabilecek basit tanımlamalar ile modele dahil edilecek olan veri setinden otomatik olarak çıkartılmasını sağlar. Sistem model oluşturmak için en az bir haftalık varlığın normal çalışma durumunu ifade eden veriye ihtiyaç duymaktadır.

Wonderware Türkiye Operasyonel Mükemmellik çözümlerinde Aveva Guided Analytics ürünümüz anomali skoru hesabı yapan modelleri oluştururken varlığın çalışma modundaki farklılığı içeren dönme hızı, sıcaklık, debi, ürün vb. tagin tanımlanması halinde modeli farklı çalışma durumları için ayrı ayrı oluştururken anomali hesabını da o anki verilerin hangi çalışma modunda olduğuna bağlı olarak yapmaktadır. Guided Analytics çözümü hesapladığı anomali skoru sayesinde işletmelerdeki varlıkların sağlık durumlarının tek bir değişken ile yorumlanmasına olanak sağladığı gibi bu değişkene bağlı olarak tanımlanabilecek uyarılar sayesinde hem uygulama üzerinde hem de e-posta yolu ile bildirimlerde bulunabildiği için tagler belirli bir eşiği geçtiğinde uyarılarda bulunan geleneksel alarmlardan farklı olarak varlıkta bir arıza durumu gerçekleşmeden haberdar olunmasını sağlamaktadır.

Endüstriyel varlıklarını, ekipmanlarının ömrünü uzatmak, kaynak kullanımı minimize etmek isteyen müşterilerimiz için www.wonderware-tr.com | 0216 392 0101 | [email protected] bilgileri üzerinden bize ulaşabilirler.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@