banner143

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Acronıs %260 Büyüme Oranıyla İnovasyonda Öne Çıktı

Acronis, Frost&Sullivan'ın "Frost Radar™: Hizmet Olarak Felaket Kurtarma 2022" raporunda "Harekete Geçecek Şirket" seçildi.

Ekonomi 04.04.2023, 10:30 04.04.2023, 10:24 Melike Kaya Bayram
43
Acronıs %260 Büyüme Oranıyla İnovasyonda Öne Çıktı

Büyüme danışmanlığı firması Frost&Sullivan'ın "Frost Radar™: Hizmet Olarak Felaket Kurtarma, 2022" raporunda "Harekete Geçecek Şirket" seçilen Acronis, 12 rakibini geride bıraktı. Değerlendirme sistemi ve derecelendirme raporu olarak her yıl yayınlanan Frost Radar™, kendi sektöründeki büyüme fırsatından en iyi şekilde yararlanmaya hazır olan kuruluşları belirliyor. Raporda yer almak tedarikçinin büyüme potansiyeli, en iyi uygulamalar, rekabet yoğunluğu, müşteri değeri ve iş ortağı potansiyeli gibi kategorilerde mükemmellik gösterdiği anlamına geliyor.

Bu değerlendirmede, hizmet olarak felaket kurtarma (DRaaS) tedarikçilerinin özelliklerini karşılaştıran Frost Radar, Acronis Cyber Protect Cloud'un gelişmiş koruma paketlerini, inovasyonda bir zirve olarak nitelendiriyor. Bir müşterinin veya hizmet sağlayıcının özel ihtiyaçlarına göre güçlü bileşenler eklemek, kullanıcıların hizmetlerini güçlendirmelerine ve maliyetleri kontrol etmelerine olanak tanıyor. Rapor ayrıca Acronis'ibir önceki yıla göre %260 büyümesi nedeniyle de öne çıkarıyor. Acronis'in kanaldaki satışları artıran cazip teşvik programlarıyla iş ortağı ekosistemine yatırım yapmaya yoğun bir şekilde odaklanması ve şirketin başarılı satın alma geçmişi, büyüme kategorisindeki diğer olumlu işaretler arasında yer alıyor.

“Ürünlerimizi ve İş Ortağı Programlarımızı Yenilemeye Devam Edeceğiz”

Başarılarıyla yetinmeyeceklerini ifade eden Acronis Araştırma Başkan Yardımcısı CandidWüest, "Front &Sullivan'ınFrost Radar DRaaS raporunda 'Harekete Geçecek Şirket' takdirini almaktan onur duyuyoruz. Siber koruma ve DRaaS sektörlerinde öncü olmak için ürünlerimizi ve iş ortağı programlarımızı yenilemeye devam edeceğiz. Raporda dikkatimi çeken ve beni en çok heyecanlandıran şey,Acronis’in'sektörün geleceğe taşınmasında etkili' şeklinde tanımlanması oldu." açıklamasında bulundu. Wüest, "Siber suçlar var olduğu sürece yapılması gereken işler de var olmaya devam edecek. DRaaS sektörünün geleceği için kendimizi ve paydaşlarımızı geliştirmeyi devam etmeyi hedefliyoruz."dedi.

Hizmet Olarak Felaket Kurtarmaya (DRaaS) İlgi Artıyor

Acronis Siber Tehditler 2022 Yıl Sonu Raporu, fidye yazılım saldırılarının büyük ve orta ölçekli işletmeler için bir numaralı tehdit olmaya devam ettiğini gösteriyor. Rapor ayrıca, 2022 yılının ikinci yarısında fidye yazılım çetelerinin her ay 200-300 kişiyi mağdur ettiğini ortaya koyuyor. Fidye yazılım saldırılarının son beş yılda %25 artması ve tüm saldırıların %40'ının suçluya ödeme yapılmasıyla sonuçlanması nedeniyle hızlı ve etkili DRaaS, uyumlu ve güvenli bir kurumsal siber protokol için önemli hale geliyor.

Frost&Sullivan'ın "Frost Radar™: Hizmet Olarak Felaket Kurtarma 2022 raporunu detaylı incelemek için: https://www.acronis.com/en-us/lp/frost-report-dr/

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@