banner24

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Burgan Bank’tan ‘Vergi Danışmanlığı’ Hizmeti

Müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik özel ve hızlı çözümler sunan Burgan Bank, hizmet yelpazesine bir yenisini daha ekledi.

Ekonomi 13.09.2021, 13:00 Melike Kaya Bayram
109
Burgan Bank’tan ‘Vergi Danışmanlığı’ Hizmeti

Butik bankacılık anlayışıyla hareket eden Burgan Bank, özel bankacılık müşterilerine ‘Vergi Danışmanlığı’ hizmeti sunmaya başladı. KPMG Türkiye aracılığıyla verilecek olan hizmet, özel bankacılık müşterilerinin başta Eurobond olmak üzere özellikle yatırım ürünlerinin vergilendirilmesinde merak edilen sorularına görüş alması ve vergi ile ilgili danışmak istedikleri tüm konuları kapsıyor. KPMG Türkiye ile başlatılan işbirliği çerçevesinde, belirli dönemlerde müşterilerle online mecralar aracılığıyla bir araya gelinecek etkinlikler yapılması da planlanıyor.

‘‘ÖZEL BANKACILIK ANLAYIŞIMIZ: İHTİYACA GÖRE ÇÖZÜM’’

Müşterinin ihtiyaçları doğrultusunda hizmet yelpazelerini çeşitlendirmeye devam ettiklerini belirten Burgan Bank Birikim Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Aslı Koçer,“İş ortağımız KPMG Türkiye aracılığıyla sunacağımız vergi danışmanlığı hizmetini devreye aldık. Özel bankacılık müşterilerimize sunduğumuz bu hizmetle onların vergisel sorumlulukları hakkındaki sorularına cevap bulmalarını amaçlıyoruz.Danışmanlık hizmetinden faydalanmak için özel bankacılık hizmetleri için oluşturulmuş [email protected] e-posta adresine ulaşmak yeterli oluyor. Anlaşmalı olduğumuz KPMG Türkiye Finansal Vergi Hizmetleri uzmanları, müşterilerimizle kısa sürede bağlantıya geçerek danışmanlık veriyorlar” dedi.

“KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ HİZMETLERİMİZ SÜRECEK”

Müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına butik çözümler sunduklarını hatırlatan Aslı Koçer, sözlerini şöyle sürdürdü: “Müşterilerimizin günün koşullarına ve ihtiyaçlarına göre farklılaşan talepleri doğrultusunda yeni ürünler tasarlayarak, onların hayatına her alanda dokunmaya devam edeceğiz. Birikim Yönetimi olarak önümüzdeki dönemde ‘kişiselleştirilmiş ürün’ gamımızı daha da genişletmeyi, sanat ve seyahat danışmanlıklarını da hizmet yelpazemize eklemeyi planlıyoruz.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@