banner143

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Kontrolmatik Teknoloji’nin 6 Aylık Net Dönem Karı Yaklaşık 42 Milyon 500 Bin TL Oldu

26 farklı ülkede, 300’den fazla başarılı proje ve uygulama gerçekleştiren Kontrolmatik Teknoloji,bu yılın6 aylık konselide net dönem karını açıkladı.

Ekonomi 20.08.2021, 11:50 Melike Kaya Bayram
160
Kontrolmatik Teknoloji’nin 6 Aylık Net Dönem Karı Yaklaşık 42 Milyon 500 Bin TL Oldu

2008 yılından beri hem yurt içi hem yurtdışı faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Kontrolmatik Teknoloji açıkladığı konsalide finansal raporuna göre 2021 yılıilk altı aylık net dönem karını geçen yılın aynı dönemine göre yüzde%393 arttırarak yaklaşık 42 milyon 500 bin TL’ye ulaştırdı.

Proje yönetimi, çok disiplinli mühendislik tasarımı, ileri süreç kontrolü, bilgisayarlı tesis bilgi sistemleri, tesis başlatma ve devreye alma, IoT ve veri analitiği gibi hizmetler sunarak çalışanlarına, hissedarlarına ve müşterilerine değer katan projelere imza atan Kontrolmatik Teknoloji faaliyetlerini sürdürerek büyümeye devam ediyor.

Açıklanan 6 aylık net dönem karı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Kontrolmatik Yönetim Kurulu Başkanı Sami Aslanhan, “Bu yılki öncelikli hedeflerimiz arasında; imza attığımız işleri başarıyla sonuçlandırmak, ürün ve hizmet kalitemizi arttırarak müşterilerimizin ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılamak, hizmet verdiğimiz coğrafyalara yeni sektörler eklemek, iş yaptığımız sektörlerdeki yeni teknolojileri takip etmek, şirketimizdeki teknoloji yoğunluğunu arttırmaya çalışmak, yeni ülkelerde projeler hayata geçirmek ve mevcut ciromuzu yukarı taşımak yer alıyor. En büyük hedefimiz ise Endüstriyel Robotik Kodlama, Dijital Dönüşüm, Dijital Fabrika, IoT(Nesnelerin İnterneti) gibi konularda ülkemizin ve bölgenin öncü şirketi olmak” diye konuştu.

5 YIL SONRA ÇOK FARKLI YERDE OLACAĞIZ

Şirketle ilgili gelecek planlarına da değinen Aslanhan, şirketimizi her geçen gün ileriye taşıyacak, iş hacmimizi artıracak yeni ortaklık ve yatırımlarımız ile birlikte büyümeye devam edeceğiz diyerek “Kontrolmatik Teknoloji olarak 5 yıl sonra çok farklı yerlerde olacağımıza inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@