banner24

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Organik Kimya Üst Üste 4’üncü Kez “En İyi İşveren” Sertifikası Sahibi Oldu

İnsan kaynakları alanında dünyanın en prestijli organizasyonları arasında yer alan “En İyi İşveren – Top Employer” sertifikasını almaya layık görülen şirketler açıklandı.

Ekonomi 16.02.2021, 11:30 Melike Kaya Bayram
188
Organik Kimya Üst Üste 4’üncü Kez “En İyi İşveren” Sertifikası Sahibi Oldu

İnsan kaynakları alanında dünyanın en prestijli organizasyonları arasında yer alan “Top Employers Institute” tarafından her yıl verilen “En İyi İşveren – Top Employer” sertifikasını almaya layık görülen şirketler açıklandı. İnsan kaynakları alanındaki yenilikçi yaklaşım ve uygulamaları ile öne çıkan Organik Kimya, her sene global trendlere ve yeniliklere göre değerlendirme kriterleri güncellenen “En İyi İşveren” sertifikasını almaya 4’üncü kez hak kazandı.

EN İYİ İK SÜREÇLERİ SERTİFİKA ALMAYA HAK KAZANIYOR

Top Employers Institute, en iyi işverenleri seçerken, aday firmaların İK süreçlerini uluslararası geçerliliği olan bir yaklaşımla sürdürdüğünü tescil ediyor. Şirketler, Top Employers Institute tarafından verilen “En İyi İşveren” sertifikasını alabilmek için tarafsız ve son derece detaylı bir araştırma sürecinden geçiyor. Adaylar, yetenek yönetimi stratejisi, iş gücü planlaması, işe alım, öğrenme ve gelişim, performans yönetimi, liderlik gelişimi, kariyer ve yedekleme yönetimi, kurum kültürü gibi alanlarda değerlendiriliyor. İnsan kaynakları strateji ve süreçleri kapsamlı bir denetime giren Organik Kimya, yenilikçi uygulamaları ve yönetimiyle bir kez daha dünyanın en iyi işverenleri arasında yer aldı.

Organik Kimya’nın 4’üncü kez “En İyi İşveren” sertifikası almaya hak kazanmasıyla ilgili Organik Kimya İnsan Kaynakları Direktörü Asuman Yorulmaz 2021 yılında da En İyi İşveren sertifikası alarak, bu sertifikaya üst üste 4’ünce kez sahip olmaktan onur duyuyoruz. Tüm çalışma arkadaşlarımıza rahat, keyifli ve kendilerini rahatça ifade edip geliştirebilecekleri bir çalışma ortamı sunmak üzere yola çıktık. Amacımız, günümüz teknoloji ve trendlerini de yakından takip ederek yapılandırıldığımız insan kaynakları süreç ve uygulamaları ile alanında en iyi olmak. Çabalarımızın bu sertifika ile taçlandırılması, doğru yolda ilerlediğimizin en büyük göstergesi” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@