banner24

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Param kadın girişimcilerin yanında

Ödeme hizmetleri sektörüne öncülük eden Param, geliştirdiği ürün ve çözümlerle kadınların iş hayatına katılımını destekliyor.

Ekonomi 08.03.2021, 09:50 Melike Kaya Bayram
313
Param kadın girişimcilerin yanında

Yenilikçi ürünleriyle ödeme hizmetleri sektörünün öncüsü olan, Türkiye’nin ilk dijital bankası olmaya aday markası Param, e-ticarette geliştirdiği ürün ve çözümlerle kadın emeğini desteklemeye devam ediyor. Oluşturulan link sayesinde hiçbir sanal POS entegrasyonuna gerek olmadan ödeme alınabilmesini sağlayan ParamTIK ile kadınlar el emeğiyle ürettikleri ürünleri satışa sunduktan sonra ödemelerini hızlı ve kolay bir şekilde alıyor.  ParamTIK kadın kullanıcı oranı da giderek yükseliyor. 2018 yılında ParamTIK kullanan kadın kullanıcı oranı yüzde 18 iken, 2020 yılında bu oran yüzde 37 seviyesine ulaştı.Türkiye’nin ilk dijital kredisi ParamKredi’de ise 8 Mart haftasında faiz oranları kadınlara özel yüzde 50 iniyor.

“YILIN 365 GÜNÜ KADINLARIN İŞ HAYATINA KATILIMINA KATKIDA BULUNUYORUZ”

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Param Kurucusu Emin Can Yılmaz, şunları söyledi: “Finansal teknolojiler alanında faaliyet gösteren bir şirket olarak toplumsal cinsiyet eşitliğinde kadın bakış açısına odaklanıyor ve kadın çalışan istihdamının artırılmasına önem veriyoruz. 204 kişiden oluşan organizasyonel kadromuzun 124’ü kadınlardan oluşuyor. Yönetim seviyesinde çalışan sayımız 66 iken 34 yöneticimizin kadın olmasından gurur duyuyoruz. Sadece 8 Mart’ta değil yılın 365 günü geliştirdiğimiz ürün ve çözümlerle daha fazla kadın girişimciye ulaşıyoruz ve kadınların iş hayatına katılımını artırmaya katkıda bulunuyoruz.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@