banner24

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Payten Türkiye, E-Ödeme Zekâsını Perakende Günleri’nde Anlatacak

Payten Türkiye,1 - 2 Haziran 2022 tarihlerinde perakendenin en büyük buluşması olarak bilinen Perakende Günleri etkinliğine katılacak.

Ekonomi 01.06.2022, 12:15 Melike Kaya Bayram
58
Payten Türkiye, E-Ödeme Zekâsını Perakende Günleri’nde Anlatacak

Ülkemizin en büyük online ödeme ağını yöneten lider ödeme sistemleri şirketi Payten Türkiye, 1-2 Haziran 2022 tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek Perakende Günleri’nde Salon 2’deki standıyla yer alacak. Perakende sektörünün geleceğine yön veren pek çok markanın buluşacağı etkinlik; konferans, fuar, Perakende Güneşi Ödülleri, özel etkinlikler ve B2B toplantıları ile perakende sektörü için bilgi ve deneyimin aktarıldığı en büyük buluşma olarak biliniyor.

Etkinliğin ikinci günü olan 2 Haziran’da Payten Türkiye’nin sponsorluğunu üstlendiği E-Ödeme Zekâsı isimli bir oturum da gerçekleştirilecek.Oturumda Payten Türkiye Ülke Müdürü ve Paratika CEO’su Burak Kutlu ve TikTak Yeni Nesil Ulaşım Çözümleri ve Araç Kiralama Mali İşler Direktörü Ayşen Kahraman, katılımcılara online ödemelerin optimizasyonu konularında bilgi ve deneyimlerini aktaracaklar.

Payten Türkiye Ülke Müdürü ve Paratika CEO’su Burak Kutlu, konuyla ilgili şunları söyledi: “Perakende Günleri, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da yeni ve verimli iş birliği adımları atacağımız, sektörün öncü markalarıyla yakın temasta bulunacağımız özel bir etkinlik olacak. Bireyler ve kurumlar için araç paylaşım esasına dayalı ulaşım çözümleri sunan ve kullanıldığı kadar ödeme kolaylığı sağlayan TikTak’a, E-Ödeme Zekâsı olarak adlandırdığımız oturumda bize eşlik edecekleri için şimdiden teşekkür ederiz. Ödemeler sektöründeki gelişmeleri her zaman olduğu gibi öncü olarak uygulamak ve müşterilerimize son teknolojileri sunmak üzere yaptığımız çalışmaların yanı sıra örnek bir projemizi de Perakende Günleri katılımcılarıyla paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@