banner24

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

TÖDEB, Ödeme Sektörüne Gelişmiş İnsan Kaynağı Yetiştirmek Üzere Harekete Geçti

Türkiye Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşları Birliği, ödeme sektörüne gelişmiş insan kaynağı yetiştirmek üzere iki önemli işbirliği başlattı.

Ekonomi 28.04.2022, 14:10 Melike Kaya Bayram
103
TÖDEB, Ödeme Sektörüne Gelişmiş İnsan Kaynağı Yetiştirmek Üzere Harekete Geçti

Türkiye Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşları Birliği (TÖDEB), sektördeki nitelikli insan kaynağı ihtiyacının karşılanması amacıyla iki önemli projeyi hayata geçirdi.

42 Okulları işbirliğiyle başlatılan proje kapsamında, 42 İstanbul Okulunda eğitim gören öğrencilere, “10 Oturum -10 Konuşmacı” etkinlikleriyle ödeme ve elektronik para sektörünün tanıtımı yapılacak.Her oturumda TÖDEB üyesi bir konuşmacı tarafından sektöre ilişkin bir konu başlığı anlatılarak, öğrencilerin sektör hakkında merak ettiğisorular cevaplandırılacak.

TÖDEB bir diğer işbirliğini ise Patika.dev ile gerçekleştirdi.Yazılımcı yetiştirilmesine yönelik olarak “Bootcamp” adı verilen ortalama otuz kişilik sınıflarda, sekiz hafta ve haftada 40 saate kadar online eğitimler veren bir kuruluş olan Patika.dev işbirliğiyle yürütülen proje kapsamında,Patika.dev bünyesinde JAVA ve .NET eğitimlerine özel iki adet TÖDEB sınıfı açıldı.

TÖDEB ve Patika.dev tarafından yapılan çağrılar kapsamında öğrenci başvuruları alınmaya devam ediyor ve başvurulara ilişkin yapılacak değerlendirmeler neticesinde eğitim almaya hak kazanan öğrenciler belirlenecek.

Eğitim programı ise ödeme ve elektronik para sektörüne özel ilave içerikler de yer alacak şekilde Patika.dev ve TÖDEB tarafından belirlendi. Eğitim boyunca da TÖDEB üyeleri, öğrencilerle bir araya gelerek, öğrencilerin ödeme ve elektronik para sektörünü tanıyacakları interaktif gelişme ortamları yaratılacak.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@