banner143

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

TSKB’nin İnsan Kaynakları Uygulamalarına Brandon Hall Group’tan İki Ödül

TSKB, dünyanın en köklü ve prestijli danışmanlık şirketlerinden biri olan Brandon Hall Group tarafından düzenlenen Excellence Awards’da iki ödül birden kazandı.

Ekonomi 23.08.2022, 09:15 Melike Kaya Bayram
31
TSKB’nin İnsan Kaynakları Uygulamalarına Brandon Hall Group’tan İki Ödül

Türkiye’nin sürdürülebilir ve kapsayıcı kalkınmasına uzman ve nitelikli insan kaynağıyla değer yaratmayı sürdüren TSKB (Türkiye Sınai Kalkınma Bankası) Brandon Hall Group'un bu yıl 22'ncisini düzenlediği Excellence Awards kapsamında bir altın ve bir gümüş ödüle layık görüldü. Uluslararası bir jüriye sahip ödül programında, “Yetkinlikler ve Beceri Gelişiminde En Çok İlerleme Kaydeden Kurum“ kategorisinde Altın Ödül’ün sahibi olan TSKB, “Harmanlanmış Öğrenmeyi En İyi Uygulayan Kurum“kategorisinde ise Gümüş Ödül aldı.

TSKB bu ödül programında dijital öğrenme ve gelişim kanalı “Geleceğe Ortak Ol” platformu ile K2C Eğitim Danışmanlık iş birliğiyle tasarlanan “Yetkinlik Gelişim“ ve “Liderlik Gelişim“ programlarıyla öne çıktı.

TSKB Genel Müdür Yardımcısı Özlem Bağdatlı: “İnsan kaynağımıza ve çok yönlü gelişime yönelik yatırımlarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz.”

Ödüller hakkında değerlendirmede bulunanTSKB Genel Müdür Yardımcısı Özlem Bağdatlı; “İnsan kaynağımıza ve ekip arkadaşlarımızın çok yönlü gelişimine yönelik yatırımlarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz.2020 yılından bu yana iş ortağımız K2C ile yürüttüğümüz dijital öğrenme ve gelişim platformumuz “Geleceğe Ortak Ol-GOO”ile çalışanlarımızın kişisel öğrenme yolculuklarını destekliyoruz.Bu yolculukta ilk adım olarak tüm çalışanlarımızın üst pozisyonlara hazır olma derecesini ve potansiyellerini bağımsız bir şekilde ölçüyor, güçlü ve gelişime açık yönlerini tespit ediyoruz.Programımızın en etkili özelliği dijital ve yüz yüze eğitimin yanı sıra, danışman geri bildirimi ve bireysel aksiyon planlama gibi farklı öğrenme metotlarını sunması. Ayrıca GOO platformunda, yurt dışından en iyi üniversitelerin ve profesörlerin araştırmalarından hareketle farklı liderlik tipleri ve yetkinliklere ait geniş  yelpazede etkileşimli içerikler bulunuyor. Dijital platform ile sınıf içi öğrenmeyi harmanlayan programlarımızın içeriklerini her geçen gün derinleştiriyoruz.  Programda aynı zamanda eğlenceli bir rekabet ruhu ve mini ödüllerle eğitim ve gelişime dair motivasyonunsürdürülebilirliğini sağlıyoruz. Öğrenmeyi keyifli bir yolculuk olarak farklı araçlarla çeşitlendirerek tasarlamak ve çalışanlarımızın kaydettikleri gelişime tanıklık etmek bizim için en büyük gurur” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@