banner24

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

40 Ülkede En İyi İşveren Seçilen Saint-Gobain’e “Global En İyi İşveren” Sertifikası

Saint-Gobain Türkiye Top Employers Institute tarafından verilen En İyi İşveren Ödülü’nü (Top Employer) 6’ıncı kez üst üste kazandı.

Endüstri Güncel 09.03.2023, 12:45 Melike Kaya Bayram
70
40 Ülkede En İyi İşveren Seçilen Saint-Gobain’e “Global En İyi İşveren” Sertifikası

Sürdürülebilir ve hafif inşaat çözümlerinde dünya lideri olan Saint-Gobain, Top Employers Institute tarafından 6’ıncı kez “En İyi İşveren-Top Employer” seçildi.   Bununla birlikte faaliyet gösterdiği ülkelerin 40’ında bu ödülü almaya hak kazanan iştirakleri nedeniyle Saint-Gobain Global’ede 8’inci kez “Global En İyi İşveren – Global Top Employer” Sertifikası verildi. 

Bu sene 6’ıncı kez “En İyi İş Veren” unvanına layık görülen Saint-Gobain Türkiye’nin İnsan Kaynakları Direktörü Hülya Akkan Şeyhun, uluslararası alanda faaliyet gösteren itibarlı kurumların belli kriterler çerçevesinde kurum çalışmalarını ölçümlemesinin, gelişimlerine katkıda bulunduğunu söyledi.

Şeyhun konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “İşveren markamızı oluşturan değerlerimiz gereği çalışma ortamlarımızda, tüm kültürlere ve farklılıklara duyulan saygı, kapsayıcı kültürümüzün temelini oluşturuyor.Çalışanların inisiyatif almalarının ve yetkilendirilmelerinin, gelişimleri üzerindeki etkisine inanıyoruz” dedi.

Şeyhun şunları söyledi: “En iyi ekipleri kurmak ve tüm çalışanların potansiyellerine ulaşmalarına katkıda bulunmak için sürekli olarak gelişme ve öğrenme fırsatları yaratmaya özen gösteriyoruz. Bizi diğer şirketlerden ayıran, çalışanlarımızı bir araya getiren ve kurum içinde aidiyet duygusu yaratan, “Büyü ve Etki Et” stratejimizin de önceliklendirdiği güven, yetkilendirme, işbirliği kültürümüzdür. Çeşitliliği ve kapsayıcılığı benimseyen çalışma ortamlarında en iyi ekipleri oluşturmaya odaklanıyoruz.”

Ödül başvuru döneminde zorlu bir araştırma sürecinden geçtiklerini anlatan Hülya Akkan Şeyhun, “En İyi İşveren Sertifikası’na sahip olmak için Top Employer Enstitüsü’nün Uluslararası En İyi İK Uygulamaları Araştırması’nın başarıyla tamamlanması ve aranan standartlara uygunluk sağlanması gerekiyor. Ayrıca bu sertifikasyon mührü; sadece son 12 ay için değerlendirilen başarılı çalışma koşullarının sembolü değil, aynı zamanda daha iyi bir işveren olmak için çalışanlarımızla birlikte hayata geçireceğimiz iş geliştirme taahhüdümüzün de bir simgesidir” dedi.

Top Employer Institute, En İyi İşveren ödülünü yoğun bir araştırma ve denetim sürecinin ardından, gerekli standartları karşılayan kuruluşlar almaya hak kazanıyor. Enstitü;İşveren Markası, Dijital Süreçler, Değerler, Çeşitlilik, Kapsayıcılık, Öğrenme ve Gelişim Süreçleri, Yetenek Edinme, Kariyer Planlama, Performans Yönetimi, Çalışan Bağlılığı ve Memnuniyetigibi birbirinden farklı 600 çalışma koşuluna dair kriterleri dikkate alıyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@