banner143

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

56 Karton Ambalaj Firması All4Pack 2022’ye Çıkarma Yaptı

Türkiye karton ambalaj sektörü Avrupa’nın en büyük fuarlarından ambalaj malzemeleri, makineleri ve paketleme fuarı All4Pack 22’ ye 56 firma ile çıkarma yaptı.

Endüstri Güncel 07.12.2022, 10:45 Melike Kaya Bayram
116
56 Karton Ambalaj Firması All4Pack 2022’ye Çıkarma Yaptı

Avrupa’nın en önemli karton ambalaj üreticileri arasında yer alan Türkiye karton ambalaj sektörü, yaptığı yatırımlarla dikkatleri üzerine çekerken, katıldığı All4Pack 2022 Fuarı ile de ürünlerini dünya arenasında görücüye çıkardı. İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği’nin Türkiye milli katılımını 8. kez organize ettiği fuarda Türkiye’yi İstanbul İhracatçı Birlikleri, İstanbul Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Özkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alican Duran ve İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreter Vekili Doğuş Tozanlı temsil etti. 4 gün boyunca firmalarının ürünlerini sergilediği fuarı T.C. Paris Başkonsolosu Serdar Belentepe ve Paris Ticaret Başmüşaviri Murat Gören ziyaret ederek katılımcı Türk firmalarına desteklerini sundu. Uluslararası ambalaj profesyonellerinin akınına uğrayan Türkiye pavilyonu tasarımıyla göz doldururken hem katılımcıların hem de ziyaretçilerin takdirini topladı.

Avrupa’nın en önemli fuarı

Üretim süreçlerini ve kapasitesini sürekli olarak geliştiren Türkiye karton ambalaj sektörü, krizlere karşı hızlı aksiyon alan yapısıyla istikrarlı büyümesini sürdürürken katıldığı All4Pack 2022 Fuarı ile de bilinirliğini artırmaya devam etti. Ülkemizin karton ambalaj sektörünü uluslararası pazarda temsil eden ve ihracat rakamlarının en üst seviyeye çıkması için çalışmalarını hız kesmeden sürdüren İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Erkan Özkan, fuar boyunca Türk firmalarının yanında yer aldı. Başarılı bir fuarın daha geride kaldığını belirten Erkan Özkan konuyla ilgili “Ülkemizin karton ambalaj sektörünü dünyanın en önemli fuarlarından birisinde temsil etmek mutluluk verici. Düzenlediğimiz milli katılım organizasyonu sayesinde dört gün boyunca toplam 56 firmamız dünyanın farklı bölgelerinden gelen ziyaretçi ve sektör profesyonelleri ile ürünlerini buluşturdular. Fuarda Paris başkonsolosumuz Sayın Serdar Belentepe ve Paris ticaret Başmüşavirimiz Sayın Murat Gören bizi yalnız bırakmadı, onlara teşekkürlerimi sunuyorum. Hem yeni iş birliklerine olanak sağlaması hem de bilinirliği artırması açısından fuarların çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Burada sektörümüzün gücünü göstermiş olduk. Üreticilerimiz başarılı yatırımlar ve emin adımlarla dünya arenasında daha çok yer almaya devam edecek” dedi.

Sektör istikrarlı olarak büyüyor

Hızlı tüketim ürünleri başta olmak üzere birçok alanda hizmet veren Türkiye karton ambalaj sektörü, toplam 56 firma ile katıldığı All4Pack’te tasarım ve kaliteleriyle öne çıkan ürünlerle hem katılımcıların hem de ziyaretçilerin takdirini topladı. İstanbul Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alican Duran, geride kalan fuarla ilgili, “Tasarım ve sürdürülebilirlik alanında yaptığımız yatırımlarla her geçen gün dikkatleri daha çok üzerimize çekerken istikrarlı olarak büyümemizi de sürdürüyoruz. Son birkaç yılda yaşanan krizlerle dünya çapında hem tedarik zincirleri hem de üretim süreçleri aksadı. Bizler krizlere karşı aldığımız hızlı aksiyonlar sayesinde aksamaların önüne geçtik. Sektör temsilcilerimiz büyük bir özveriyle çalışıyor. Bir yandan iç piyasadaki talebi karşılıyor bir yandan da ihracatımızı artırmaya çalışıyoruz. Fuarlar uluslararası anlaşmalar için önemli noktalar. Burada dört gün boyunca  toplam 56 firmamız dünyanın dört bir yanından gelen sektör profesyonelleri ve ziyaretçiler ile ürünlerini buluşturdular. Oldukça verimli geçen bir fuarı geride bırakmış olduk. Avrupa’nın en büyük ilk üç üreticisi arasında girme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. İhracatta yerimizi sağlamlaştırarak üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@