banner143

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Aircube İle Kompresör Odası Konteynere Girdi

Atlas Copco Kompresör Tekniği, ihtiyaç duyulduğu anda ve zamanda kullanıma hazır olabilen, AIRCUBE ile kompresör odalarını konteynere sığdırdı.

Endüstri Güncel 05.08.2021, 16:30 Melike Kaya Bayram
443
Aircube İle Kompresör Odası Konteynere Girdi

Dünyanın lider endüstri kuruluşlarından Atlas Copco Kompresör Tekniği, iç mekân kompresör odası için yeterli alanı olmayan, üretimi hemen hızlandırmak isteyen veya uzak bir konumda kaliteli havaya ihtiyacı olan işletmeler için geliştirdiği AIRCUBE ile kompresör odasını konteynere taşıdı. Konteyner içindekompresör odası olarak tanımlanan AIRCUBE, en zorlu koşullardakibasınçlı hava ihtiyaçlarına anında çözüm sunuyor ve teslim edildiği andan itibaren hemen kullanılabiliyor. Her AIRCUBE, işletmelerin özel gereksinimlerine göre monte edilen,başarısıkanıtlanmış̧ ve sertifikalı bileşenlerden oluşuyor.


BİR ÜRÜNDEN ÇOK DAHA FAZLASI

AIRCUBE, pek çok doğal kaynak sektöründe karşılaşılan ve en ücra yerlerde güvenilir, yüksek kaliteli hava tedarik etme sorununu etkin bir biçimde çözüyor. Bu özelliğiyle de bir üründen çok bir çözüm olarak konumlandırılıyor.

Konteyner kompresör odalarının kullanımının oldukça geniş olduğuna dikkat çeken Atlas Copco Türkiye Endüstriyel Hava Kompresörleri Bölüm Müdürü V.Özgün Şenol,işletmelerin ihtiyaçlarını karşılama noktasında en esnek yolun da AIRCUBE olduğunu belirtiyor. Şenol, sundukları yeni çözüm ile ilgili olarak şunları söylüyor: “Konteynerli kompresör odalarının kullanıldığı alanlar o kadar çeşitli ki herkese uyan tek bir çözüm yaklaşımı yok. Bu nedenle AIRCUBE pek çok ürün ve özellik arasından seçim yapmaya olanak tanıyan modüler bir sistem. AIRCUBE gereksinimlere göre özelleştirilebiliyor. Kompresör, kurutucu, hava tankı, filtreler ve ihtiyaç duyabileceğiniz tüm özel eklentiler 20 fit (6,09 m) veya 40 fit (12,19 m) boyutundaki ISO deniz konteynerinde bir araya getiriliyor. Tüm bileşenler tek bir kaynaktan satın aldındığında uyumluluk sorunu da ortadan kalkıyor vesadece bir tedarikçiyle iletişim kurarak ihtiyaç duyulan sistem hazır hale geliyor.”


HER KOŞULDA TEMİZ HAVA

AIRCUBE konteynerler her türlü hava koşuluna dayanabilecek şekildeinşa ediliyor. Bu konteynerler; havalandırma, dâhili güç dağıtımı, CE sertifikası ve aydınlatma gibi pek çok standart özelliğe sahip. İsteğe bağlı olarak bunlara çevresel eklentiler, akıllı bağlantı ve kontrol eklentileri, ISO8573 filtreleme sınıfı eklentileri ve güvenlik eklentileri gibi seçenekler de dahil edilebiliyor. Ayrıca, talep edilmesi hâlinde konteynerler özel yalıtıma veya otomatik havalandırma sistemine sahip olabiliyor. Böylece hem -50°C kadar düşük hem de +50°C kadar yüksek sıcaklıklarda çalışabilecek şekilde donatılabiliyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@