banner24

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Ak Gıda, Worldfood İstanbul’da İçim, President Ve Masterini İle Lezzet Şovu Yapacak

WorldFood İstanbul’da Ak Gıda hem tüketim hem de ev dışı tüketim pazarına yönelik yenilikçi ürünleri ve lezzet showlarıyla yer alacak.

Endüstri Güncel 31.08.2023, 17:00 Melike Kaya Bayram
11
Ak Gıda, Worldfood İstanbul’da İçim, President Ve Masterini İle Lezzet Şovu Yapacak

Türkiye genelinde 6 fabrikasıyla sektörünün en fazla süt ve süt ürünleri üretimini gerçekleştiren işletmesi olan Ak Gıda, 6-9 Eylül tarihleri arasında Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı – WorldFood İstanbul’a katılıyor. İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan WorldFood İstanbul’da yer alacak standında Ak Gıda ziyaretçilerini; tüketici markaları İçim, Président ve ev dışı tüketim markası Masterini’nin lezzetleriyle karşılayacak.

Ak Gıda Demo Şefi Cemil Çengel’in İçim, Président ve Masterini lezzetleriyle hazırlayacağı ikramlıklar, yaklaşık 60 bin katılımcının ağırlanacağı dört günlük fuar boyunca ziyaretçiler ve mutfak profesyonelleriyle buluşacak.

31. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı WorldFood İstanbul’da Ak Gıda’nın mutfak profesyonellerine özel ürünleri ve çözümlerinin stantta öne çıkacağına dikkat çeken Ak Gıda Ülke Satış Direktörü Başar Hamamcı, WorldFood İstanbul’da İçim, Président ve Masterini markalarının yenilikçi ürünlerini farklı kullanım alanlarıyla mutfak profesyonelleri ve ev dışı tüketim sektörü temsilcilerine anlatacaklarını söyledi. Hamamcı, “Önümüzdeki dönemde de şeflerin ve ev dışı tüketim noktalarının değişen ihtiyaçları ile pazar dinamikleri doğrultusunda yenilikçi çözümler üretmeye ve tüm Türkiye’ye dağıtım yapabilme yeteneğimizle çözümlerimizi ulaştırmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@