banner24

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Akıllı Dağıtım Merkezi, Yeni Otomasyon Kategorisi İle Verim %5,3 Artırıyor

Yazılım Odaklı Otomasyon Ambalajlı Tüketim Ürünlerini ve Lojistik Operasyonlarını Dönüştürüyor.

Endüstri Güncel 17.08.2021, 15:40 17.08.2021, 15:50 Melike Kaya Bayram
77
Akıllı Dağıtım Merkezi, Yeni Otomasyon Kategorisi İle Verim %5,3 Artırıyor

   YENİ NESİL TEKNOLOJİ

Diğer geliştirmelerin yanı sıraEcoStruxureAutomationExpert V21.1'de gelişmiş siber güvenlik, teşhis, bulma ve devreye alma özellikleri, genişletilmiş kitaplıklar ve dil desteği de yer alıyor.

Ek olarak, AVEVA Sistem Platformu ile gelişmiş entegrasyonla EcoStruxureAutomationExpert müşterilerinin denetim, kurumsal SCADA, MES ve HoT uygulamalarında AVEVA’nın pazar lideri yazılımından minimum mühendislik gideri ile faydalanmasına olanak veriyor. Yapılan bir çalışmada EcoStruxureAutomationExpert ve AVEVA'nın birlikteliğinin mühendislik çalışmalarını %50'yi aşan bir oranda azalttığı ortaya kondu.

GENEL OTOMASYON

Dünyanın en sürdürülebilir şirketi ve Akıllı Fabrikalar ve Akıllı Dağıtım Merkezlerinin uçtan uca ağına sahip global bir üretici olarak, SchneiderElectric, yazılım odaklı açık endüstriyel otomasyon yoluyla geleceğin endüstrisinin çevre açısından verimli, çevik ve esnek hale getirme misyonu ile hareket ediyor. EcoStruxureAutomationExpert'in en yeni versiyonu ile SchneiderElectric, üretim ve süreç endüstrilerinin genel otomasyon, sürdürülebilirlik ve dijitalleşme konularının faydalarının benimsenmesini ve böylece yeni nesil endüstriyel otomasyon yoluyla küresel ekonomik iyileşmenin güçlendirilmesini teşvik ediyor.

Genel otomasyon IEC61499 standardı sayesinde birlikte çalışabilir “tak ve üret” otomasyon yazılımı bileşenlerinin dünyasıdır.

SchneiderElectric Yeni Nesil Otomasyon Kıdemli Başkan Yardımcısı Fabrice Jadot, “EcoStruxureAutomationExpert, endüstriyel otomasyonda oyunun kurallarını değiştiriyor ve SchneiderElectric’in genel otomasyon taahhüdünü ortaya koyuyor,” diyor ve şöyle devam ediyor: “Dünyanın herhangi bir yerindeki endüstriyel geliştiricilerin EcoStruxureAutomationExpert ile birlikte çalışmaya imkan veren IEC61499 standardına göre kendi yazılım bileşenlerini ve çözümlerini oluşturmaya yönelik davetimizi sürdürüyoruz.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@