banner143

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Alapala’dan Bangladeş’e Günlük 2 Bin Ton Kapasiteli Un Değirmeni

Alapala, Bangladeş'te Bashundara Grup için günlük 2 bin ton kapasiteli un değirmeni projesini hayata geçirdi.

Endüstri Güncel 05.01.2022, 08:30 04.01.2022, 17:51 Melike Kaya Bayram
87
Alapala’dan Bangladeş’e Günlük 2 Bin Ton Kapasiteli Un Değirmeni

Gıda proses teknolojilerinde dünyanın önde gelen makine üreticisi ve anahtar teslim hizmet sağlayıcılarından biri olan Alapala, Aralık 2021 itibariyle Bangladeş’in tüketim malları sektöründeki önde gelen kuruluşlarından Bashundara Grup içingünde 2 binton kapasiteli yeni bir un değirmeni projesinin teslimini gerçekleştirdi. Bu tesisile Alapala, Bangladeş’teki 5. referans projesini tamamladı veülke genelinde günde toplam 3 bin 300 ton öğütme kapasitesine ulaştı.

Bangladeş’te inşa edilen tesis,ülke sınırlarının da ötesinde, Asya pazarındaki en büyük değirmencilik komplekslerinden biri olarak öne çıkıyor.

Projenin inşası Alapala tarafından anahtar teslim olaraktüm projelendirme, proses mühendisliği, imalat, proje yönetimi, kurulum ve devreye alma hizmetlerini içerecek şekilde gerçekleştirildi. Alapala halihazırda bugün, Bangladeş'te güçlü temsilcilik ağı aracılığıyla müşterilerine satış ve satış sonrası hizmetlerinide lokal olarak sunuyor.

En son otomasyon teknolojileriyle donatılan tesis, Scada yazılımının kullanıldığı proses izleme sistemleri ile yönetiliyor. Buğday alımından un paketlemesine kadar tüm sürecin tek merkezden izlenmesine olanak sunması ile sistem, entegreproses kontrolü ve izlenebilirlik avantajları sağlıyor. Sistem ayrıca üretim girdileri, randıman, enerji verimliliği gibiverileri sağlayan oldukça gelişmiş bir raporlama yeteneğine de sahip.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@