banner24

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Alarko Carrier, Kayseri Karva Termoform Plastik Fabrikası’nın da Tercihi Oldu

Alarko Carrier, sektöründe 30 yıllık deneyime sahip Kayseri Karva Termoform Plastik Fabrikası’nın iklimlendirme de çözüm ortağı oldu.

Endüstri Güncel 17.05.2023, 11:00 Melike Kaya Bayram
23
Alarko Carrier, Kayseri Karva Termoform Plastik Fabrikası’nın da Tercihi Oldu

Kendi sektörünün öncü kurumlarından Kayseri Karva Termoform Plastik Fabrikası’nın tercihi Alarko Carrier’ın iklimlendirme ürünleri oldu. İş birliğikapsamında; konforlu iklimlendirme için hem soğutma hem de ısıtma kapasitesini yükselten gelişmiş buhar enjeksiyonlu DC inverterli kompresör olan VRF sistemleri tercih edildi. Fabrikada 21 adet iç ünite ve 2 adet dış üniteli Alarko VRF sistemleri kullanıldı.

Alarko VRF, 2.5HP’den 96HP’ye varan geniş kapasitesiyle, küçük binalardan büyük binalara kadar tüm müşteri gereksinimlerini karşılıyor. -25°C ile 48°C arasında değişen aşırı koşullar altında da aralıksız şekilde çalışıyor. Ayrıca dış ünite adreslerini otomatik olarak iç ünitelere dağıtabiliyor. Her bir iç ünitenin adresi uzaktan kumanda ve kablolu kumanda kullanılarak değiştirilebiliyor. Çoklu öncelik modu ayarları sayesinde daha fazla serbestlik ve kolaylık sağlıyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@