banner143

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Anıtkabir Yenileme Çalışmalarında Wilo Pompa Tercih Edildi

30 yıldır faaliyet gösteren pompa sistemlerinin öncüsü Wilo, entegre çözümleriyle Türkiye'nin en prestijli proje ve yapıtlarına değer katmaya devam ediyor.

Endüstri Güncel 19.11.2021, 16:15 Melike Kaya Bayram
242
Anıtkabir Yenileme Çalışmalarında Wilo Pompa Tercih Edildi

Yüksek verimli pompa çözümleriyle Türkiye’nin önde gelen dev projelerinde çözüm ortağı olmayı sürdüren Wilo’nun son projesi, Anıtkabir altyapısını güçlendirmek oldu. Projenin ısıtma soğutma hatlarından yangın pompalarına, hidrofor paketlerinden atık su drenaj pompalarına kadar tüm uygulama alanlarında Wilo Pompa Sistemleri tercih edildi.

ANITKABİR’DE ENERJİ VERİMLİLİĞİ DÖNEMİ BAŞLADI 

Kültürel ve manevi değerinin yanı sıra mimari açıdan da büyük öneme sahip olan Anıtkabir, altyapı yenileme faaliyetleri kapsamında su temini için Wilo-Helix FIRST hidrofor setleri ve Wilo- Atmos GIGA-N serileri kullanılırken, ısıtma-soğutma hatlarında üzerine entegre frekans konvertörlü Wilo-VeroLine-IP-E ve Wilo-Stratos MAXO serileri ve atık su drenajı için TP-R atık su pompalarıtercih edildi.750 bin metrekare alana kurulu Anıtkabir’de sistemde maksimum verimlilik sağlayan, yüksek enerji tasarrufu sunan ve kullanıcı dostudünyanın ilk akıllı pompası olan Stratos MAXO serileri tercih edildi.Nesnelerin İnterneti (IoT) teknolojisini pompa dünyasına taşıyan Stratos MAXO; sistemde maksimum verimlilik sağlaması, yüksek enerji tasarrufu sunması ve kullanıcı dostu olması sayesinde karmaşık sistemlerde dahi kolay kullanım imkanı tanıyarak kullanıcılarını bugünden geleceğin teknolojisi ile buluşturuyor. En son iletişim becerilerine sahip olan akıllı pompa Stratos MAXO, bluetooth ara yüz teknolojisi ile mobil cihazlara doğrudan bağlanma imkânı sunuyor. Uzaktan erişim özelliği ile günün her anında tüm verilere anlık olarak ulaşım sağlarken, pompa açma-kapama gibi işlemlerin yapılmasını da mümkün kılıyor. Stratos MAXO’yu akıllı bir pompa haline getiren en önemli özelliklerden bir diğeri de “Wilo Net” teknolojisi. Bu teknoloji, sistemdeki diğer Wilo ürünleriyle etkileşim kurmaya olanak sağlıyor.

ARIZALARA 24 SAAT İÇİNDE MÜDAHALE İMKANI

Projede öne çıkan ihtiyaçlar arasında; otomasyon üzerinden tüm kontrollerin ve anında uzaktan müdahalenin sağlanabilmesi, enerji verimliliğinin ve 7/24 servis desteğinin bulunması geliyor.Hizmet verdiği tüm segmentlerde müşterilerine sonsuz güven veren ve projelere değer katan Wilo, enerji verimliliği yüksek çözümleri sayesinde Anıtkabir projesinde de maksimum enerji tasarrufu sağlayarak yüksek sistem verimliliği konusunda katkıda bulunuyor. Türkiye geneline yayılan güçlü servis ağı ile olası arızaya 24 saat içerisinde ilk müdahaleyi gerçekleştirebilen Wilo, bu sayede Anıtkabir projesinde de konforun artmasına imkan tanıyor. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@