banner143

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

ARTA Tekstil Sunduğu Çözümlerle Türkiye ve Avrupa'daki Moda Devlerinin Tercihi

ARTA Tekstil, geniş ürün yelpazesiyle dünyanın önde gelen hazır giyim üreticilerine yüksek kalitede mamul dokuma ve örme kumaşlar sunuyor.

Endüstri Güncel 19.12.2022, 14:00 Melike Kaya Bayram
69
ARTA Tekstil Sunduğu Çözümlerle Türkiye ve Avrupa'daki Moda Devlerinin Tercihi

Kurulduğu 1988 yılından bu yana dinamik, yenilikçi yapısı ve sunduğu hizmet çeşitliliğiyle hem yurt içi hem de yurt dışında önde gelen hazır giyim firmalarına hizmet veren ARTA Tekstil; yüksek kaliteli mamul dokuma ve örme kumaşların üreticisi ve ihracatçısı olarak sektörüne öncülük ediyor. Deneyimli profesyonelleri,güvenilir, hızlı, özgün çalışma sistemiyle ARTA Tekstil boyalı, baskılı,kaplamalı kumaş ve çeşitli fason işlemlerde doğaya saygılı çözümler sunuyor.

Geniş makine parkuru ile yaratıcı çözümler

Sektörün sürekli değişen eğilimlerine ve müşteri taleplerine hızla ayak uyduran ve kısa sürede çözümler üreten Arta Tekstil, geniş makine parkuru ile 7 farklı grupta kumaş boyama hizmeti veriyor. Yanı sıra Indanthrene Boyama ile kumaşların ışık, klor ve kimyasallara karşı dayanımını artırıyor. Reaktif Boyama ile parlak renkleri ve yüksek haslıkları öne çıkaran firma, yıkama sonrası başarılı sonuçlar alınan koyu renkli veefekt alan ürünler için Sülfür Boyama hizmeti sunuyor. Polyester lifleri üzerinde uygun haslık değerine ve yeterli renk paletine sahip olan yapısıyla Dispers Boyama’yı kullanıyor. Ayrıca kesikli yapıda çalışarak yüksek sıcaklık ve basınç altında tüp veya halat şeklinde örme ya da dokuma kumaş boyayabilen makinelerde uygulanan HT (Jet Boyama) ve daha az su kullanarak yüksek verim sağlayan, pamuk-polyester boyamanın hızlı, kolay ve en gelişmiş yöntemi E-Control Boyama çözümleriyle iş ortaklarına hizmetler sunuyor.


Kaplama ve baskılı kumaşlarda çok çeşitlilik

Müşteri taleplerini hızlı bir şekilde karşılayarak, uzun vadeli iş birlikleri gerçekleştirmeyi amaçlayan ARTA Tekstil, baskılı kumaşlarda dijital ve rotasyon, kaplamalı kumaşlarda da bıçakve yanmaz kaplamalı başlıkları altında hizmet veriyor. Firma, uzun metraj baskılarda en avantajlı baskı tekniklerinden Rotasyon Baskılı üretimlerinde Dispers, Pigment, Aşındırma, Matweiss, İndantren ve Asit Baskı çözümlerini sunuyor.Rotasyon baskılarda teknik açıdan uygulanması zor olan, çok renkli ve netlik isteyen desenlerde fotoğraf kalitesinde dijital baskı çözümü sunuyor.Kaplamalı Kumaş türünde yüksek ısıya dayanıklı giysiler için Yanmaz Kaplamalı, hafif ve dayanıklı ürünler için de Bıçak Kaplamalı kumaş çözümlerini gerçekleştiriyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@