banner143

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Atlas Copco Webinarında Düşük Torklarda Montaj Yöntemleri Konuşulacak

“Düşük Torklarda İleri Seviye Montaj Yöntemleri“ webinarında, endüstrinin montajlama süreçlerinde yaşadığı zorluklar detaylı olarak konuşulacak.

Endüstri Güncel 05.09.2022, 14:00 Melike Kaya Bayram
43
Atlas Copco Webinarında Düşük Torklarda Montaj Yöntemleri Konuşulacak

Elektronik ve havacılık gibi sektörlerdeki montajlama süreçlerinde düşük tork uygulamaları oldukça yoğun kullanılıyor. Montajlama sürecinin birçok farklı parametreye bağlı ilerlemesi, montaj hattında hatalara sebep oluyor ve bu durum tesislere ciddi zararlar verebiliyor. 

Atlas Copco Endüstriyel Teknik Genel Endüstri Bölümü Yazılım Çözümleri-İş Geliştirme Müdürü Kayhan Karaca ve Ürün Uzmanı Gülçin Gülten’in konuşmacıolarak yer alacakları webinar kapsamında; montaj süreçlerinde insan hataları ve çözümü, operatöre geri bildirimin olmaması, montaj hataları ve çözümü, eksik vida ya da vidanın kaybolması, vida alma hatası ve veri ile bilgi yönetimi konularıele alınacak.

Montaj süreçlerinde minimum hata için ipuçları 7 Eylül’de paylaşılacak

Düşük torklarda ileri seviye montajlamaya dair tüm ipuçlarının paylaşılacağı webinara katılmak isteyenler, Atlas Copco’nun web sitesinde yer alan katılım formuyla kayıt yaptırabiliyor. (https://fs26.formsite.com/egitim/atlas-copco/index.html)

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@