banner24

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

AUTO KING Uluslararası Sigorta Fuarı’nda Bayileri İle Buluştu

Auto King, sigorta sektörünün en büyük buluşma noktası Uluslararası Sigorta Fuarı’nda bayileri ile buluştu.

Endüstri Güncel 09.03.2022, 16:45 Melike Kaya Bayram
168
AUTO KING Uluslararası Sigorta Fuarı’nda Bayileri İle Buluştu

Sigortacılık sektörünün nabzının tutulduğu Uluslararası Sigorta Fuarı’nave eşzamanlı gerçekleşen Auto King bayi toplantısına, Auto King’in tüm Türkiye’de bulunan 56 servis noktasının sahipleri, Beken Otomotive ait servislerinin (Kozyatağı, İkitelli, İzmir, Bursa ve Kartal) servis müdürleri ve tüm Auto King genel müdürlük ailesinin üyeleri katılım gösterdi. İlişkilerin geliştirilerek bayilerin taleplerinin dinlendiği fuarda Auto King’in2021 yılı değerlendirildi ve 2022 hedef ve stratejileri paylaşıldı. Toplamda 100 kişinin katılımı ile yoğun ilgi gösterilen bayi toplantısında pazarlama, bayi geliştirme, finans, operasyon, bilgi işlem departman yöneticileri ve Auto King paydaşlarından Axalta ve Castrol’den de konuşmacılar yer aldı.

Auto King, sigorta sektörü ile kamu ve özel sektör başta olmak üzere ulusal ve uluslararası tüm tarafları bir araya getirmeyi ve işbirliklerini geliştirmeyi amaçlayan fuarda, çeşitli alanlara sponsor olarak destek verdi.

Auto King Genel Müdürü Barbaros Özkök, "Temmuz ayından itibaren devraldığım genel müdürlük görevimden beri ilk kez sizlerle, böylesi bir organizasyonda bir arada bulunma fırsatı buluyorum ve bunun heyecanını yaşıyorum. 2021 yılını değerlendirmek, 2022 hedef ve stratejilerimizi sizlerle paylaşmak, ayrıca sizlerin de katkılarıyla bu hedefleri bir adım öteye taşımak için toplandık. Burada geçirdiğimiz 3 gün içerisinde pazarlama, bayi geliştirme, finans, operasyon, bilgi işlem departman yöneticileri ile paydaşlarımızdan Axalta ve Castrol’den değerli konuşmacılar bizimle önemli bilgi ve görüşlerini paylaşıyor. Bu konuşmaların Auto King’e ve siz değerli bayilerimize önemli katkılar sağladığına inanıyorum.Biz büyük bir aileyiz. Auto King olarak her zaman yanınızda olduğumuzu hep aklınızda tutmanızı rica ediyorum. Burada her türlü sorununuzu, talebinizi dinleyerek en hızlı şekilde çözüm üretme gayreti içerisinde olacağız.  Bildiğiniz gibi burada Uluslararası Sigorta Fuarı da gerçekleşiyor. Bu fuarda aynı zamanda her şehirdeki bayimiz için müşteri portföyünü genişletme fırsatları bizi bekliyor” diye konuştu.

Mart ayının ilk haftasında sigorta sektörü için çok önemli bir etkinlik olan Antalya’da düzenlenen Uluslararası Sigorta Fuarı’na katılan Auto King bayileri, bayi toplantısında sektörün sorunlarından çözümlere, gelecek planlarından yeni stratejilere kadar birçok konuyu değerlendirme fırsatı buldu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@