banner143

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Aydem Enerji, Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi’ne 9 Şirketiyle Girmeyi Başardı

Aydem Enerji, Great Place to Work® Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi’nde üst üste elde ettiği başarıyı bu yıl da sürdürdü.

Endüstri Güncel 11.05.2023, 08:45 Melike Kaya Bayram
58
Aydem Enerji, Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi’ne 9 Şirketiyle Girmeyi Başardı

Elektrik enerjisi üretim, dağıtım ve perakendeciliği alanlarında sektörün öncüsü olan Aydem Enerji, çalışan memnuniyetinde gösterdiği performansı ile dikkat çekiyor. Aydem Enerji, iş yeri kültürü ve çalışan memnuniyeti konusunda global ölçekte hizmet veren Great Place to Work® Enstitüsü’nün yürüttüğü program kapsamında yakaladığı başarısına bir yenisini ekledi. Bu sene 9 grup şirketiyle “Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”ne giren Aydem Enerji, üç kez üst üste en fazla şirketi ile listede yer alan grup olmayı başardı.

Çalışan anketi ve iş yeri kültürü değerlendirmelerinin ardından bu yıl,Aydem Holding bünyesindeki Aydem Yenilenebilir Enerji, Adm Elektrik Dağıtım, Gdz Elektrik Dağıtım, Aydem Perakende, Gediz Perakende, GDZ Eyaş, Parla Solar, Entek ve Elsan ile Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi’ne girdi.

Karayay: “Çalışma arkadaşlarımızın mutluluğu önceliğimiz”

Çalışan odaklı marka olma misyonlarını her yıl aldıkları sertifikalar ile taçlandırdıklarını belirten Aydem Enerji İnsan Kaynakları Grup Direktörü Emirhan Karayay,“İnsan merkezli yönetim anlayışımızda attığımız kararlı adımlarla takdir görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu bakış acımız Great Place to Work® Enstitüsü’nün çalışanlarımız ve bağımsız kuruluşlarca yaptığı değerlendirmeler ile de kendini gösteriyor. Güven temelli oluşturulan kurum kültürümüz ile 9şirketimizle Great Place to Work® Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi’nde yer alıyoruz. Bu yıl 14 şirketimizle Great Place to Work® “Harika İş Yeri” Sertifikası da almıştık. Çalışma arkadaşlarımızın mutluluğunu önceliklendirecek sistemler kurmaya, bu bakış açısıyla projeler geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@