banner143

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Ayvaz, Şanghay’da Düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonda Yerini Aldı

Ayvaz China, Şanghay Başkonsolosluğu tarafından 29 Ekim’de düzenlenen Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna katılım gösterdi.

Endüstri Güncel 04.11.2022, 13:30 04.11.2022, 12:15 Melike Kaya Bayram
23
Ayvaz, Şanghay’da Düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonda Yerini Aldı

Yatırımları ve atılımlarıyla uluslararası arenada adından söz ettiren Ayvaz, Çin pazarında başarılı çalışmalar yürüten şirketi Ayvaz China ile Şanghay’daki Cumhuriyet Resepsiyonu’ndakiyerini aldı. Çin’de faaliyet gösteren önde gelen Türk şirketlerinin, Çinli bürokratların ve farklı ülkelerden birçok davetlinin katılım gösterdiği organizasyon Shanghai Wanda Reign On The Bund Hotel’de düzenlendi.

Türkiye Cumhuriyeti Şanghay Başkonsolosluğunun öncülüğünde organize edilen resepsiyon, 29 Ekim günü saat 18.30’da Başkonsolosumuz Sayın Hüseyin Emre Engin’in günün anlam ve önemine dair yaptığı açılış konuşmasıyla başladı. Ergin konuşmasında Türkiye Cumhuriyet’nin tarihçesine ve kuruluşuna değinirken, Çin-Türkiye arasındaki stratejik iş birliğinin gün geçtikçe daha da güçlendiğine vurgu yaptı. Ergin’in ardından söz alan Dünya Türk İş Konseyi (DTİK) Çin Temsilcisi Sayın Emre Kişioğlu, Çin’deki Türk şirketlerinin varlığıyla ilgili bir konuşma yaparak iki ülke arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesinin öneminin altını çizdi. 29 Ekim için hazırlanan özel bir videonun gösterimiyle devam eden resepsiyonda, Sayın Başkonsolosumuz organizasyona destek olan şirketlerin temsilcilerini sahneye davet ederek bizzat teşekkürlerini sundu. Akşam yemeği ve tanışma toplantılarıyla son bulan organizasyon, katılımcılardan tam not aldı.

Resepsiyona dair açıklama yapan Ayvaz İcra Kurulu Başkanı Serhan Alpagut,Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle Çin’de faaliyet gösteren Türk iş insanlarını ve Çinli bürokratları bir araya getirerek başarılı bir organizasyona imza atan Sayın Hüseyin Emre Ergin’e teşekkür etti. Türkiye ile Çin arasındaki ekonomik ve ticari iş birliğinin her iki ülkenin geleceği için ciddi bir önem taşıdığını dile getiren Alpagut, “Küresel ticaret açısından lider ülkelerden biri olan Çin’le, Avrasya bölgesinin yükselen değeri Türkiye arasında son yıllarda giderek artan bir ticaret hacmi ve iş birliği var. Bu iş birliğinin iki ülke arasında dengeli hale gelmesi için Ticaret Bakanlığımız büyük bir emek ve özveri ile çalışıyor; sanayici olarak bizlere de büyük görev düşüyor. Bu görevi ülkemiz adına seve seve gururla yapıyoruz. Sadece Çin pazarına hitap etmesi için yedi yıl kadar önce kurduğumuz Ayvaz China şirketimizle, her geçen gün artan yatırım ve atılımlarımızla bu başarılı tablonun bir parçası olduğumuz için mutluluk duyuyoruz” dedi.

Cumhuriyet Bayramı gibi ülkemiz için manevi anlamda büyük önem taşıyan böyle bir günde,Cumhuriyetin 99. yılını kutlamak için bir araya gelmekten kıvanç duyduklarını söyleyen Alpagut, “Başkonsolosluğumuzun düzenlediği, bizim için çok anlamlı olan bu Cumhuriyet resepsiyonunda Türkiye’nin önde gelen şirketleri olarak yer aldığımız için çok mutluyuz. Organizasyonun gerçekleşmesinde AKSA, Beko, Eczacıbaşı, İş Bankası ve Vestel gibi ülkemizi yurt dışında da başarıyla temsil eden bu şirketlerin arasında Ayvaz olarak yerimizialdığımız için gururluyuz. Cumhuriyetimizin 100. yılında da şirketimizin Çin’deki varlığını artırmış, daha güçlü iş birlikleriyle adını tüm bölgeye yaymış olmasını ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@