banner24

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Bakery Plus Dört Yıl Aradan Sonra Ankara’da Kapılarını Açıyor

5. Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı BAKERY PLUS, 27-30 Nisan' da ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleşecek.

Endüstri Güncel 17.03.2023, 12:30 Melike Kaya Bayram
33
Bakery Plus Dört Yıl Aradan Sonra Ankara’da Kapılarını Açıyor

Messe Stuttgart Ares Fuarcılık tarafından düzenlenen fuar; 10 bin metrekarelik alanda, 20 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayacak. BAKERY PLUS, bu yıl alanında 100’ün üzerinde katılımcı firma ve 200’e yakın marka ile Balkanlar ve Ortadoğu başta olmak üzere, hedef pazarlardan satın almacılara ulaşmak için önemli fırsatlar sunacak. Çevre ülkelere dönük sürdürülen uluslararası çalışmalar kapsamında; 10 milyar dolarlık sektör hacmine sahip fuara, 50’den fazla ülkeden ziyaretçi katılımı bekleniyor.

ALTINTOP “BİNLERCE YATIRIMCIYI AĞIRLAMAYA HAZIRIZ”

Messe Stuttgart Ares Fuarcılık Genel Müdürü Ufuk Altıntop: “Geçtiğimiz yıllarda IBAKTECH Ankara adıyla organize ettiğimiz fuarı 4 yıl aradan sonra bu yıl başkentte BAKERY PLUS adıyla düzenliyoruz. Bu fuar aynı zamanda Hotel, Restaurant, Cafe, Bar Ekipmanları Fuarı ile eşzamanlı olarak organize ediliyor. Türkiye’nin güçlü mutfak kültürünü de tanıtacak olan fuarda; stantlarda güncel teknolojiye sahip pasta, ekmek ve çikolata makine ve ekipmanları yer alırken, workshoplarla da ziyaretçilere yönelik etkinlikler gerçekleştirilecek. BAKERY PLUS,20 binin üzerindeki ziyaretçi beklentimiz ile sektörün hızlı gelişimini ve yüksek potansiyelini destekleyen önemli ticaret platformlarından biri olarak yer alıyor. Bu yıl bir ilk olarak Türkiye Fırıncılar Federasyonu da BAKERY PLUS’ı destekliyor, federasyonun desteklerinden ötürü ayrıca memnuniyet duyuyoruz. Bu destek kapsamında; federasyonun çeşitli illerden üyeleri, sektördeki yeni ürün ve teknolojileri görmek ve yatırım süreçlerini katılımcı firmalar ile birlikte değerlendirmek için fuarı ziyaret edecek. Ayrıca birçok ülkeden yatırımcıları ağırlamaya hazırız. Sektörün lider firmalarının en yeni teknolojilerini sergileyeceği fuarımıza tüm ziyaretçilerimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@