banner24

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Bulutistan ve Partner Republic’den Stratejik İş Birliği

Bulutistan, veri odaklı müşteri deneyimi tasarımları ile bir çok başarılı projeye imzasını atan Partner Republic ile önemli bir iş birliğine imza atıyor.

Endüstri Güncel 25.08.2022, 13:00 25.08.2022, 10:58 Melike Kaya Bayram
13
Bulutistan ve Partner Republic’den Stratejik İş Birliği

Verinin her geçen gün büyüdüğü ve önemini arttırdığı günümüzde artık bu veriyi en doğru ve güvenilir şekilde depolayabilmek ve bunu doğru bir şekilde analiz edebilmek önem taşıyor. Türkiye’nin ilk ve lider yerel bulut sağlayıcı firması Bulutistan ve Partner Republic işbirliğinin temel hedefi dijital dönüşüm hedefleyen şirketlerin veri ulaşılabilirliğini kesintisiz sağlamak ve doğalarında var olan yetkinlikle “Çözüm Odaklı’’ hizmet sunmak. İş birliği kapsamında ayrıca müşterilere en iyi ve en kaliteli hizmeti yine en hızlı şekilde sunmakhedeflenirken ihtiyaçları doğru analiz ederek ve buna uygun çözümleri hızlı bir şekilde sunmak ve gerçek anlamda “GÜVEN” duygusunu tesis edilmesi de amaçlanıyor. Bulutistan ve Partner Republic güçlü, yetkin ve tecrübeli ekipleriyle iş ortaklarının maliyetlerini düşüren en doğru çözümleri sunarak güven tesis ediyor.

Bu iş birliğini, Türkiye’de önemli işlere imza atmış iki yetkin şirketin güçlerini birleştirmesi olarak tanımlayan Bulutistan Kurucu Ortağı ve CEO’su Begim Başlıgil,“Bulutistan olarak bulut teknolojileri odağında hem dünya genelinde hem de Türkiye’de önemli ortaklıklara imza atıyoruz. Bilişim sektöründe önemli projeler ortaya koyan Partner Republic ile yaptığımız iş birliği kapsamında şirketlerin veri ulaşılabilirliğini kesintisiz olarak sağlıyor alanında yetkin ekiplerimiz ile “Çözüm Odaklı’’ hizmet sunuyoruz.Bu kapsamda müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik en doğru ve kaliteli çözümleri en hızlı şekilde sağlıyor olmaktan dolayı çok mutluyuz“dedi.

İş birliklerinin kalıcı olması için ticari ve davranış modeli açısından genetik uyumu yakalaması gerektiğini vurgulayan Partner Republic Yönetim Kurulu Başkanı Demet Yarkın “Partner Republic ve Bulutistan’ın bu iş birliğini; en iyiyi hedefleyen iki dinamik ve inovatif şirketin bulut üzerinde ve ileri teknoloji odağındaki güç birlikteliği olarak tanımlıyoruz. Ana hedeflerimiz vizyonları ve misyonları paralel iki genç ve inovatif şirketin ulusal düzeyde bulut bilişim ve iş modeli farkındalığını arttırıp, şirketleri ve çalışanları hızlı ve kaliteli hizmetlerle buluşturmak” dedi. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@