banner143

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Clivet ile Yüksek Verimli İklimlendirme Çözümleri

Clivet soğutma; son teknoloji donanımları, işlevsel ve enerji verimli sistemleri ile yapıların farklı iklimlendirme ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sağlıyor.

Endüstri Güncel 15.03.2023, 10:15 Melike Kaya Bayram
15
Clivet ile Yüksek Verimli İklimlendirme Çözümleri

Form Şirketler Grubu çatısı altında bulunan Form Endüstri Ürünleri’nin 13 yıldır Türkiye’deki temsilciliğini sürdürdüğü Clivet soğutma grupları; son teknoloji donanımları, işlevsel ve enerji verimli sistemleri ile yapıların farklı iklimlendirme ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sağlıyor.

Clivet Soğutma Grupları ile Yüksek Verimliliğe Sahip İklimlendirme

Clivet 30 yılı aşkın deneyimiyle farklıticari, endüstriyel ve konut uygulamalarına sunduğu çözümlerleyıl boyu yüksek enerji verimliliği sağlıyor. Clivet’in doğaya saygılı R32 soğutucu akışkanı kullanan inverter scroll soğutma grupları ve ısı pompaları 100 kW’a kadar;multiscroll soğutma grupları ve ısı pompaları ise 675 kW’a kadar kapasite aralığı sunuyor.Enerji tüketimi ve sera gazı emisyonu düşük olan soğutucu gazları kullanan inverter vidalı soğutma grupları ise 1,520 kW’a kadar kapasite aralığı ile tercih ediliyor.

ClivetSu Soğutmalı Isı Pompası ile 65°C sıcak su üretimi

500 kW'tan 1,500 kW'a kadar kapasite aralığıyla merkezi soğutma için ideal bir çözüm sunan Clivet su soğutmalı ısı pompası;+65°C’ye kadar sıcak su üretimi sağlayabiliyor.Sadece soğutma/ısıtma ve heatpump seçeneklerine sahip inverter çift vidalı kompresörler ise taşmalı evaporatore kıyasla soğutucu şarjını yüzde 40 azaltıyor.

Clivet Multi Function: Aynı Anda Bağımsız Soğutma ve Isıtma

Clivet Multifunction üniteler hava soğutmalı, su soğutmalı, scroll – vidalı –VFD kompresör seçenekleri ve 50 kW ile 1,000 kW arasında geniş kapasite aralığı ile tüketicilere birçok alternatif sunuyor.

Eurovent sertifikalı bu ürünler, aynı anda bağımsız olarak soğuk ve sıcak su üretebilme kabiliyetiyleısıtma ve soğutma ihtiyacı bulunan farklı mekanların ihtiyaçlarının tek cihaz üzerinden karşılanmasına olanak tanıyor. Özellikle aynı anda ısıtma ve soğutmanın yani dört borulu sistemin ihtiyaç duyulduğu otel, iş merkezi uygulamaları ve endüstriyel uygulamalarda optimum çözüm sağlıyor.

MF HeatPump sistemler, ısıtma çalışmasında klasik kazan sistemi ile ortalama yüzde 50 oranında enerji tasarrufu sağlıyor. Bununla birlikte alternatif yenilebilir kaynakların kullanılması ve düşük bakım maliyetleriyle kullanıcılara büyük avantajlar sunuyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@