banner143

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Coşkunöz Savunma ve Havacılık Grubu’na Saha Expo Fuarı’nda Büyük İlgi

Coşkunöz Savunma ve Havacılık Grubu,‘Saha Expo Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı’nda büyük ilgi gördü.

Endüstri Güncel 28.10.2022, 14:30 28.10.2022, 14:17 Melike Kaya Bayram
48
Coşkunöz Savunma ve Havacılık Grubu’na Saha Expo Fuarı’nda Büyük İlgi

Yerli ve milli savunma sistemlerinin en yeni modellerinin sergilendiği Saha Expo Savunma Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı,25-28 Ekim 2022 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşti. Savunma, havacılık, denizcilik ve uzay sanayiinden yüzlerce firmanın katıldığı fuarda, Coşkunöz’e ait büyük stant alanında holdingin savunma-havacılık alanında faaliyet gösteren şirketleri Coşkunöz Savunma ve Havacılık (CSH) ve UAVERA’nın yanı sıra mesleki eğitim alanında projeler yürüten Coşkunöz Eğitim Vakfı (CEV) da yer aldı.

CSH ve UAVERA’ya ziyaretçilerden büyük ilgi

Yerli ve yabancı yüzlerce firmanın bir araya geldiği fuarda; havacılıkta çözüm ortağı olma konusunda kabiliyetlerini sergileyen CSH ve UAVERA fuarın son gününe kadar ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.Standı Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Ticaret Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, SSB Başkanı İsmail Demir ve TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal ile birçok ziyaretçi ve firma yetkilisi ziyaret etti. Hedef ülkelerdeki potansiyel iş birliklerini artırmak üzere görüşmeler yürütüldü. Fuarda UAVERA’nın sergilediği, kendi üretimi olan İHA’lar petrol boru hatlarından sahil güvenlik denetimlerine, deniz kirliliğinden medikal ekipman taşınmasına kadar geniş ticari kullanım alanlarıyla dikkat çekti.

CEV ile uluslararası ‘eklemeli imalat’ projesi

Fuarda mesleki ve iş dünyasına yönelik eğitim ve projeler yürüten Coşkunöz Eğitim Vakfı (CEV) de yer aldı. Vakıf yetkilileri ziyaretçilere çalışmaları hakkında bilgi verdi. CEV, yakın zamanda start verdiği Avrupa Birliği projesi “ADDress for Future” ile savunma ve havacılık sanayiinde de kullanılan ve geleceğin en önemli üretim teknolojilerinden olan ‘eklemeli imalat’ teknolojilerinin benimsenmesinin hızlandırılması ve bu alandaki nitelikli iş gücünün artırılmasını hedefliyor. Ayrıca 2022 senesinde EWF (Avrupa Kaynak Federasyonu) tarafından Türkiye’deki ilk ve tek eklemeli imalat eğitimleri alanında akredite edilen kurum olma hakkı kazanan CEV, bu alanda eğitimler ve diploma programları düzenliyor. Konvansiyonel üretim alanında da, sanayi kuruluşlarına özel olarak tasarlanan eğitimler ve istihdam projeleri ile 34 senedir sanayiye katkı sağlamaya devam ediyor.

Coşkunöz Savunma ve Havacılık’ta Kariyer Fırsatı

Çok sayıda katılımcının ziyaret ettiği stantta Coşkunöz Savunma ve Havacılıkİnsan Kaynakları birimi de ziyaretçilere kariyer fırsatları ve genç yetenek programlarıyla ilgili detaylı bilgi verdi. Şirkette kariyer yapmak isteyen kişilerin iş başvuruları alındı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@