banner24

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Dijitalleşmenin Yeni Oyun Kurucusu Dünya Lansmanını Yaptı

Akıllı üretim yönetimi teknolojisiyle fabrikalara çağ atlatan Doruk, Chicago merkezli şirketi ProManage Corp. ile Hannover Messe’de dijitalleşmeyi anlattı.

Endüstri Güncel 28.04.2021, 14:00 29.04.2021, 09:53 Melike Kaya Bayram
437
Dijitalleşmenin Yeni Oyun Kurucusu Dünya Lansmanını Yaptı

Akıllı üretim yönetim sistemi alanında dünya genelinde sanayicilerin dijitalleşme yolculuklarına eşlik eden Doruk, Chicago merkezli şirketi ProManage Corp. ile dünya çapında teknolojinin konuşulduğu önemli etkinliklerdeTürkiye’yi temsil ediyor. Son olarak bu yıl online olarak düzenlenen Hannover MesseFuar’ında global çapta sanayicilere seslenen ProManage Corp., dijitalleşmenin yeni oyun kurucusu olmaya hazırlanan inovatif ürünü ProManage Cloud’un dünya lansmanını yaptı. 

PROMANAGE CLOUD İLE HER ÖLÇEKTEN İŞLETMEHIZLA DİJİTALLEŞECEK

2021 yılı itibarıyla her ölçekten işletmenin dijitalleşmesini sağlamaya başlayan ProManage Cloud, Türkiye pazarındada dijitalleşme alanında oyunun kurallarını değiştirmeye hazırlanıyor. Doruk ve ProManage Corp. Yönetim Kurulu Üyesi Aylin Tülay Özden, ProManage Cloud’un dijitalleşen dünyada öne çıkarak global rekabette öncü olmak isteyen her işletme için birçok avantajı bünyesinde barındırdığına dikkat çekti.

GELECEĞİN KÂĞITSIZ İŞLETMELERİNDE ARIZALAR AZALACAK, KALİTE ARTACAK

Dünyadaki ilk IoT tabanlı üretim yönetimi sistemlerinden biri olan ProManage’ın, bugün dünya genelinde aralarında birçok sanayi devi de bulunan300’den fazla işletme tarafından kullanıldığını söyleyen Aylin Tülay Özden, sözlerine şöyle devam etti; “Bu sistemin KOBİ’ler tarafından da rahatlıkla kullanılabilmesi için uzun süredir hız kesmeden çalışıyoruz. Türkiye’deki Ar-Ge ekibimizin çalışmaları ile hayat bulan yeni ürünümüz ProManage Cloudile işletmelerin verimliliğinin artmasına ve Endüstri 4.0’a hazırlanmalarına önemli katkılarda bulunacağız. Akıllı üretim yönetim sistemleri alanındaki 23 yıllık deneyimimizin ışığında tasarlanan ProManage Cloud ile makine arızası ve arıza süresinde azalma, daha hızlı müdahaleyle arıza yanıt sürelerinde iyileştirme ve kalite oranında artış sağlıyoruz. Manuel veri girişi, dokümantasyon ve rapor hazırlama süreçlerinde zaman ve emek kayıplarının ortadan kaldırılmasını sağlayan sistemimiz, kâğıtsız çalışma özelliğiyle hem işletmelerin maliyetlerini hem de doğayı koruyor.”

EKYATIRIMA GEREK KALMADAN BİR TIKLA BAŞLAYAN DİJİTALLEŞME

ProManage Cloud’un sunucu sağlama, depolama ve bakım etkinlikleri yerine müşterilere ve üretime odaklanmaya olanak tanıyan güvenilir bulut platformu özelliği ileöne çıktığını vurgulayan Özden, “ProManage Cloud, bu alanda yapılacak yatırımların kolaylaşmasını ve üretim proseslerinin geliştirilip hayata geçirilme süreçlerinin kısaltılmasını sağlayarak kullanıcılarına dünyanın her yerinden işletmelerini yönetebilme imkânı sunuyor. İşletmeler, ProManage Cloud’un kendilerine uygun paket seçenekleriyledijital yolculuklarını başlatabiliyor. ProManage Cloud ile herhangi bir ek sunucu, veritabanı veya sistem lisans ücreti ödemesine gerek kalmadan dijitalleşmeye başlayan üreticiler gerek geleneksel gerekse modern makineleri için geniş veri toplama seçeneklerine sahip olabilecekler.” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@