banner24

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Doğtaş’tan Pakistan Atılımı

Türk mobilyasının dünyadaki yıldızlarından, uluslararası trendlerde söz sahibi konumda yer alan Doğtaş, artık Pakistanlılarında da vazgeçilmezlerinden olacak.

Endüstri Güncel 07.03.2023, 11:20 Melike Kaya Bayram
61
Doğtaş’tan Pakistan Atılımı

New York, Londra, Paris, Lyon, Berlin, Viyana, Lozan gibi dünya şehirlerden Afrika ve Türki Cumhuriyetlere kadar 35 ülkede mağazaları bulunanTürkiye’nin global mobilya markası Doğtaş, yurtdışı atılımlarına devam ediyor.Doğtaş, Asya’nın önemli rotası Pakistan’ın başkenti İslamabad’ta Türk ve Pakistan kamuoyunun da önde gelen isimleriyle yurtdışındaki 55. mağaza açılışını gerçekleştirdi.

İslamabad şehrinin Rawalpindi bölgesindeki Builders Mall AVM’de açılan mağaza, lokasyon olarak mobilya ve yapı malzemelerin olduğu caddede yer alıyor.

5 katlı yapıda 825 m2, tek katlı olarak hizmet verecek olan Doğtaş Mobilya mağazasının açılışına Pakistan ve Türk bürokrasisinden yetkililer, iş insanları, iç mimar ve tasarımcılar, Doğtaş bayisi S.Abdullah firmasının yöneticileri katıldı.


 

TÜRKİYE VE PAKİSTAN’IN ÖNEMLİ İSİMLERİ AÇILIŞTA BULUŞTU

4 Mart’ta gerçekleşen açılışa katılan kamuoyunun önde gelen isimleri şöyleydi:  Türkiye’nin İslamabad Büyükelçisi Mehmet Paçacı, Türkiye’nin İslamabad Ticaret Müşaviri Nurettin Demir, Doğanlar Mobilya Grubu Ceo’su İsmail Doğan, Doğtaş Uluslararası Pazarlar Direktörü Taner Kırcı, Doğtaş Uluslararası Pazarlar Pazar Geliştirme Müdürü Murat Ayaz, İslamabad Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı AzharUlIslam, Pakistan Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu (FPCCI) Genel Sekreteri Malik Sohail, İslamabad Ticaret ve Sanayi Odası Eski Başkanı Naveed Malik, Tümgeneral Hasnat Amir Gilani ve İslamabad Ticaret ve Sanayi Odası’nın diğer icra ve kıdemli üyeleri.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@