banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Dünyaca Ünlü Amplifikatör Markası Hegel, Bircom’la Türkiye’de

1988’de Bent Holter’in Trondheim Teknik Üniversitesi'nde öğrenciyken temelini attığı Hegel, Bircom güvencesi ve distribütörlüğünde Türkiye pazarına sunulacak.

Endüstri Güncel 19.05.2021, 13:30 Melike Kaya Bayram
210
Dünyaca Ünlü Amplifikatör Markası Hegel, Bircom’la Türkiye’de

Hoparlör, müzik çalar ve ses sistemlerinde teknoloji lideri olan, tüketici elektroniğinde önde gelen dünya markalarının Türkiye distribütörlüğünü üstlenen Bircom, marka karmasını genişletmeyi sürdürüyor.

1988’de Bent Holter tarafından kurulan Hegel markası, Holter’in, “amplifikatörlerde kullanılan transistörün orijinal tasarımıyla geleneksel Hi-Fi sistemlerinin sorunlarını çözmesi” konulu bir tez yazmaya karar vermesiyle ortaya çıktı. Holter’in tezinin hedefinde sesteki bozulmanın ortadan kaldırılması vardı.

Bugün, portföyünde; entegre, pre, power ve phono amplifikatörlerin yanı sıra CD çalarlar ve D/A dönüştürücüler de bulunan Hegel, tüm dünyada 54 farklı noktada ses tutkunları ile buluşmayı sürdürüyor. Hegel portföyünde yer alan ürünler, Bircom güvencesi ve distribütörlüğünde ülkemizde satışa sunulacak.

Hegel, SoundEngine teknolojisiyle başlayan inovasyon tutkusuyla Hi-Fi dünyasına yeni teknolojiler kazandırmayı sürdürmekte.  30 yılı aşkın deneyimi ve kazandığı sayısız ödülle ses tutkunlarının vazgeçilmez markaları arasında yer almayı sürdüren Hegel, Türkiye’de Bircom tarafından temsil edilecek.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@