banner143

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Dünya’nın 2. Büyük Fuarı Ibaktech İstanbul’da Kapılarını Açıyor

13. Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı 10-13 Mart tarihleri arasında İFM’ de kapılarını açıyor.

Endüstri Güncel 02.03.2022, 09:30 Melike Kaya Bayram
134
Dünya’nın 2. Büyük Fuarı Ibaktech İstanbul’da Kapılarını Açıyor

Ekmek pasta katkı maddeleri, hamur makinaları, çikolatacılık ekipmanları, ambalaj makinaları ve dekor malzemeleri gibi sektöre dair pek çok gelişmiş teknolojik ürün bu fuarda ziyaretçilere sunulacak. 35 bin metre kareye sahip alanda 1000’in üzerinde marka ve katılımcının tek çatı altında bir araya geleceği fuarın, bu yıl 80 binin üzerinde katılımcıyı ağırlaması bekleniyor. Ticaret Bakanlığı’nın uzak ülkelere yönelik ihracatı artırma stratejileri doğrultusunda düzenlenen fuara; fuara; Güney Afrika, Nijerya, Kongo, Togo, Etiyopya, Nepal, Hindistan, Çin. Bangladeş, Peru, Bolivya, Uruguay, Fransız Guyanası, Arjantin, gibi pek çok uzak ülkeden ziyaretsağlanacak.

Messe Stuttgart Ares Fuarcılık tarafından düzenlenen fuar, sağlamış olduğu iş hacmi ile Türkiye ve Avrasya Bölgesi’nde kendi alanının en önemli etkinliği olma özelliğini taşıyor. Ayrıca, uzak ülkelerden gelen ziyaretçiler ile önemli iş birlikleri kurulmasında da önemli bir platform oluşturacak.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@