banner143

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Ege Bölgesi İhracatının 12 Dev Adamı Afyon’da Toplanıyor

Ege İhracat Buluşmaları’nın beşinci durağı Afyonkarahisar olacak.

Endüstri Güncel 05.09.2022, 11:15 Melike Kaya Bayram
25
Ege Bölgesi İhracatının 12 Dev Adamı Afyon’da Toplanıyor

Ege İhracatçı Birlikleri’nin Ege Bölgesi’nde ihracatçı firma sayısını artırmak, ihracatçı firmalarla bağlarını güçlendirmek amacıyla Dünya Gazetesi iş birliğinde düzenlediği “Ege İhracat Buluşmaları” isimli toplantılarının 5.’si mermer, termal ve gıdanın başkenti Afyonkarahisar’da, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Ege İhracatçı Birlikleri Eylül ayı Başkanlar Kurulu Toplantısını da Afyonkarahisar’da gerçekleştirecek. Ege Bölgesi ihracatının 12 dev adamı 6 Eylül’de tam kadro Afyon’da toplanacak.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci, Ege Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alimoğlu ve Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, açılış konuşmaları bölümünde iş dünyasının ajandasındaki konuları gündeme getirecek.

“Ege İhracat Buluşmaları-Afyonkarahisar” etkinliği aynı zamanda 2021 yılında Afyonkarahisar’dan en çok ihracat yapan 5 firmanın ödüllendirileceği “Afyonkarahisar İhracatın Yıldızları Ödül Töreni”ne de sahne olacak.

Ege İhracatçı Birlikleri’nin Dünya Gazetesi iş birliğinde düzenlediği “Ege İhracat Buluşmaları”nda Dünya Gazetesi İstihbarat Şefi Aysel Yücel moderatörlüğünde, Dünya Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ, Dünya Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Vahap Munyar ve Dünya Gazetesi Yayın Kurulu Başkanı Şeref Oğuz, ülkemiz ve dünya ekonomisinin durumu, Rusya-Ukrayna çatışmasının ihracatımıza etkisini ve önümüzdeki dönemde ekonomimize ilişkin beklentileri masaya yatıracaklar.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda düzenlenecek etkinlik 6 Eylül 2022 Salı günü saat 16:00’da başlayacak.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@