banner24

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Eğitim Teknolojileri Bu Sokakta

Eğitim teknolojileri ve çözümleri sektöründe faaliyet gösteren Start-Up şirketler, yeni pazarlara açılmak için 2022’yi bekliyor.

Endüstri Güncel 30.11.2021, 13:30 Melike Kaya Bayram
139
Eğitim Teknolojileri Bu Sokakta

Eğitim dünyasının üç yıl aradan sonraki ilk ve en büyük yüz yüze buluşması olacak GESS Türkiye’de, EdTech, AI, AR, Kodlama, VR, E-Öğrenme ve Yazılım, Oyunlaştırma, Donanım, 3D Yazıcılar, AV, Multimedya Teknolojisi, STEAM gibi yeni nesil teknolojiler sergilenecek. Fuar alanına kurulan “Start-Up Sokağı” ise, eğitim konusunda yenilikçi çözümler sunan girişimleri bir araya getirecek.

BAKANLIĞIN DÜZENLEDİĞİ “TÜRKİYE EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ ZİRVESİ” İLK KEZ FUARDA!

2022 yılının eğitim odaklı en önemli organizasyonu olan fuar, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Eğitim Teknolojileri Zirvesine de ilk kez ev sahipliği yapacak. GESS Türkiye ile eş zamanlı düzenlenecek zirvede ziyaretçiler, üç güne yayılan konferans, panel, seminer ve uygulamalı sunumlarda, eğitim & öğretime dair yeni yaklaşım ve uygulamalarla tanışacak.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın destekleriyle Tarsus Turkey Fuarcılık tarafından, YEĞİTEK işbirliğinde düzenlenen GESS Türkiye Eğitim Teknolojileri ve Çözümleri Fuarı ve Türkiye Eğitim Teknolojileri Zirvesi, eğitimin tüm paydaşlarını bir araya getirecek. 2022-2023 akademik yılı öncesinde gerçekleşecek satın almaların bölgedeki ilk adreslerinden birisi olmayı hedefleyen organizasyon, yurt içi ve yurt dışından binlerce satın almacıyı, sektöre ürün, hizmet, servis ve teknoloji tedarik eden katılımcı firmalarla buluşturacak.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@