banner143

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Eğitim Teknolojileri ve Çözümleri Fuarı GESS Türkiye, 24-26 Mayıs’ta

GESS Türkiye 2023, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda toplam 10 bin metrekare alanda gerçekleşecek.

Endüstri Güncel 12.04.2023, 10:30 12.04.2023, 11:34 Melike Kaya Bayram
122
Eğitim Teknolojileri ve Çözümleri Fuarı GESS Türkiye, 24-26 Mayıs’ta

Dünya çapında düzenlenen GESS fuar ve konferansları serisinin Türkiye ayağı, 24 -26 Mayıs tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek. Eğitimin djital temellerinin atılacağı fuarda, metaverse evreni, yapay zeka, artırılmış gerçeklik teknolojileri, kodlama, yazılım ve donanım, sanal gerçeklik teknolojileri, e-öğrenme ve STEAM uygulamaları başta olmak üzere pek çok yenilik bir arada sergilenecek.

Fuarın, global ölçekli konferanslar ayağında ise Türkiye’nin yanı sıra eğitim konusundaki özel uygulamalarıyla fark yaratan ülkelerden uzman konuşmacılar, bilgi ve deneyimlerini paylaşacak. SODİMER Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan, FMV Işık Okulları AR-GE & Eğitim Teknolojileri Koordinatörü ve Türkiye Özel Okullar Derneği IT Komisyonu Başkanı Süha Hayal, Bilfen İlköğretim Okulları Bilişim Teknolojileri Bölüm Başkanı Celale Esra Algan, Bil Eğitim Kurumları Genel Müdürü Elif Pehlevan, Özyeğin Üniversitesi Öğrenme ve Öğretme Ofisi Direktörü Prof. Dr.Tufan Adıgüzel gibi önemli isimler, GESS Türkiye 2023 Konferansları’nın konuşmacıları arasında yer alıyor.

Gençler, GESS Türkiye 2023’te bilişim hünerlerini sergileyecek

Bilişim Garajı tarafından düzenlenen ve öğrencilerin takım çalışması, problem çözme, yaratıcı ve eleştirel düşünme gibi becerilerini geliştirmesine imkan tanıyan Hackidhon yarışması, GESS Türkiye’nin ev sahipliğinde gerçekleşiyor.  Öğrencilerin kendi yaş gruplarında üçer kişilik takımlar halinde katıldığı yarışmada, takımlar, kendilerine verilen bir probleme, donanımsal veya yazılımsal bilişim araçlarını kullanarak uygun çözümler geliştirecek.

2023’ün eğitim alanındaki en heyecan verici buluşmasını takip etmek isteyenler, www.gess-turkiye.com adresinden organizasyon hakkında detaylı bilgi alabilir ve ücretsiz ziyaretçi kayıtlarını yaptırabilirler.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@