banner143

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Eker, Üst Üste İkinci Kez Sektörün En Beğenilen Şirketlerinden Biri Oldu

Eker Süt Ürünleri’nin başarılı performansı, iş dünyasının nabzını ölçen prestijli araştırmaların sonuçlarına yansımaya devam ediyor.

Endüstri Güncel 15.12.2021, 15:00 Melike Kaya Bayram
115
Eker, Üst Üste İkinci Kez Sektörün En Beğenilen Şirketlerinden Biri Oldu

Türkiye’yi 44 yıldır lezzet ve sağlıkla buluşturan Eker Süt Ürünleri, Capital Dergisi öncülüğünde ZENNA Araştırma ve Danışmanlık tarafından gerçekleştirilen “En Beğenilen Şirketler” araştırmasında üst üste ikinci kez sektörünün en beğenilen üç şirketinden biri seçildi.Capital Dergisi’nin Aralık 2021 sayısında yayınlanan araştırma, Türkiye’de en beğenilen 20 şirketin yanı sıra her sektörde en beğenilen ilk 3 şirketi de ortaya çıkardı. Eker bu yıl da,“Süt ve Sütlü Mamuller” kategorisindeki en beğenilenler sıralamasında ikinci şirket olma konumunu korudu.

SEKTÖRÜN PROFESYONELLERİ SEÇTİ

En Beğenilen Şirketler Araştırması,Eylül - Kasım 2021 tarihleri arasında online (CAWI) anket tekniği uygulanarak yapıldı. Farklı sektörlerden toplamda 1.980 kişi ankete katıldı ve 628 şirketi temsilen 1.750 anket değerlendirmeye alındı. Türkiye'nin en beğenilen şirketleri, tüm iş dünyasının temsilcilerinin görüşleriyle belirlendi. Sektörlerin en beğenilen şirketleri ise ilgili sektörün profesyonellerinin görüşleri alınarak ortaya çıkarıldı. Ankete katılan yöneticiler, görev yaptıkları şirketleri dışarıda tutarak hem Türkiye hem kendi sektörleri için en beğendikleri şirketleri belirledi. 

İYİ MARKA OLMA YOLUNDA FARK YARATIYOR

Sektöründe inovasyon denince ilk akla gelen markalardan biri olan Eker, yenilikçi üretim vizyonunun yanı sıra; sağlıklı yaşam, toplumsal cinsiyet eşitliği ve eşitsizliklerin giderilmesi alanlarında gerçekleştirdiği projeleriyle de fark yaratıyor. Faaliyetlerini “Eker İyi Ki Var” çatı söylemi altında hayata geçiren Eker; ekolojik, doğa dostu, koruyucu madde içermeyen üretim sistemiyle “iyi üretim” vaadini gerçekleştirirken, lezzetli ve sağlıklı ürünleriyle “iyi ürün” anlayışını ortaya koyuyor. Çalışanlarına sunduğu sosyal imkânlar ve onlara verdiği değerle “iyi yönetim” yaklaşımı gösteren Eker, sosyal sorumluluk çalışmalarıyla da örnek bir “iyi marka” profili çiziyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@