banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Erbil Hills Golf Complex’in Su Depolama Sistemlerindeki Tercihi “Ekomaxi”

Su depolama sistemleri alanında müşterilerine yeni nesil çözümler sunan Ekomaxi, dünya genelindeki prestijli projelerin çözüm ortağı olmaya devam ediyor.

Endüstri Güncel 03.02.2023, 13:15 Melike Kaya Bayram
61
Erbil Hills Golf Complex’in Su Depolama Sistemlerindeki Tercihi “Ekomaxi”

Irak’ın Erbil kenti, yeni yapılan; konut ve ticari binaları, sosyal tesisleri ve parkları ile Ortadoğu’nun en hızlı gelişen şehirleri arasında yer alıyor. Daxx Construction tarafından inşa edilen Erbil Hills Golf Complex projesi de bölgenin gelişimine katkı sağlayacak projeler arasında sayılıyor. 1 milyon 956 bin metrekare alan üzerine inşa edilen proje kapsamında; 300 villa ve ülkenin ilk şampiyona golf sahası yer alıyor. 

Proje kapsamında inşa edilen 18 delikli golf sahası, golf sahası mimarisi alanında uluslararası bir üne sahip olan Dye Design tarafından tasarlandı. Dünya standartlarında tasarlanan golf sahasının; uluslararası golf turnuvalarına ev sahipliği yaparak, bölgenin yeni golf destinasyonlarından biri olması hedefleniyor.

Erbil’in prestijli projeleri arasında yer alan Erbil Hills, golf sahasını çevreleyen 300 villa projesiyle de bölgede ki lüks yaşam anlayışına yeni bir boyut kazandırıyor. 

Erbil Hills Golf Complex projesinin su depolama sistemlerindeki tercihi ise Ekomaxi oldu. Erbil Hills Golf Complex’in suyunu uzun yıllar güvenle depolayacak olan Ekomaxi GRP modüler su depoları, geleceğin mühendislik malzemesi olarak tanımlanan SMC’den (cam elyaf takviyeli güçlendirilmiş kompozit) üretiliyor. Bu sayede mukavemeti ve yalıtım katsayısı oldukça yüksek olan GRP su deposu, aşırı sıcak ve aşırı soğuklarda dış ortam şartlarından etkilenmiyor. UV ışınlarını geçirmeyen GRP depo panelleri, su içerisinde; yosun, mantar, bakteri oluşumunu önlüyor. +5 0C ila +50 0C sıcaklık aralığında depolanan suyun kalitesinde ve sertlik derecesinde hiçbir değişiklik veya bozulma olmuyor.

Projelere değer katmaya devam ediyor

Orta Doğu, Orta Asya ve Doğu Avrupa’nın en büyük GRP Su Deposu üretim tesisi ile yüksek kaliteli depolama sistemlerini anahtar teslim hizmet anlayışı ile pazara sunan Ekomaxi, müşterilerine sonsuz güven vermeye ve projelere değer katmaya devam ediyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@