banner24

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

FANUC’tan Gerçek Zamanlı Üretim İzleme Ve Veri Analizi Çözümü

FANUC, yüksek performanslı işleme merkezi ROBODRILL’i geliştirerek α-DiB Plus modeline imza attı.

Endüstri Güncel 25.05.2022, 12:01 Melike Kaya Bayram
45
FANUC’tan Gerçek Zamanlı Üretim İzleme Ve Veri Analizi Çözümü

Fabrika otomasyonunda dünya lideri olan ve geleceğin fabrikalarını yaratan yeni teknolojilerle çalışmalarını sürdüren FANUC, işleme merkezi ROBODRILL’i müşteri ihtiyaçları doğrultusunda geliştirerek yeni bir model çıkardı. FANUC’un müşteri tabanını dinleme politikasının bir sonucu olarak daha yüksek mil torku, akıllı besleme kontrolü ve “punchtapping” desteği gibi geliştirmelerle güçlendirdiği yeni modeli α-DiB Plus, yüksek fonksiyonellik sunuyor.

Son teknolojiyle donatılan çalışma prensibiyle enerji tasarrufu

Kompakt bir yapıya sahip FANUC ROBODRILL α-DiB Plus, yeni yüksek torklu mili sayesinde standart mile göre 100Nm’ye kadar yüzde 70 daha fazla tork sağlıyor. Elde edilen tork değeri, sınıfında lider kesme verileri sağlama potansiyeline sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Son teknolojiyle donatılan çalışma prensibine sahip α-DiBPlus’ta makine bileşeninin belirli bir yerindeki artan kesme derinliği nedeniyle tork değerinde artışın algılanmasıyla besleme hızını otomatik olarak düşürüyor. Sistemin yeni “punchtapping” fonksiyonu ve EmugePunch Tap™ takımının inovatif şekli çok daha fazla dönüşte diş açarak enerjiden tasarruf sağlıyor. Bunun yanı sıra diş açma süresini geleneksel diş kesme/şekil verme/frezelemeye göre yüzde 75’e kadar kısaltıyor.

Tüm üreticilere uygun versiyon seçeneği bulunuyor

Kolay programlama ve ayar için üstün kullanıcı arayüzü sağlayan FANUC 31i-B Plus kontrole sahip α-DiB Plus; çok eksenli, çok yollu, yüksek hızlı, yüksek hassasiyetli işlem yapmaya imkan tanıyor. Müşterilerin gerçek zamanlı üretim izleme ve veri analizinin sağlayabileceği birçok avantajdan yararlanabilmelerini sağlayan yeni model, tüm ana endüstriyel haberleşme protokollerini destekliyor. Tüm FANUC geliştirmelerinde olduğu gibi ROBODRILL α-DiB Plus da enerji tasarrufu sağlayan performans sunuyor ve yalnızca gerektiğinde elektrik tüketiyor. Daha hızlı programlama, kontrol ve çevrim sürelerine sahip model, daha az güç tüketimi gerçekleştiriyor. Parti miktarları ne olursa olsun tüm üreticiler için uygun olan α-DiB Plus, standart ve gelişmiş olmak üzere iki versiyon olarak sunuluyor. Standart model tıbbi ürünler, saat üretimi, elektrikli ulaşım ve genel fason üretim dâhil birçok pazar için ideal olurken gelişmiş model ise genellikle yüksek hacimli taleplerde kullanılıyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@