banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Flokser Kimya Polyurethanex’de Sektör Temsilcileri İle Buluşacak

Türkiye’nin önde gelen poliüretan sistem evlerinden Flokser Kimya, poliüretan üretim ve işleme teknolojileri fuarı olan Polyurethanex’e katılacak.

Endüstri Güncel 10.03.2023, 16:15 Melike Kaya Bayram
176
Flokser Kimya Polyurethanex’de Sektör Temsilcileri İle Buluşacak

Türkiye’nin bakanlık onaylı ilk özel poliüretan Ar-Ge merkezine sahip Flokser Kimya, poliüretan üretim ve işleme teknolojilerinin dünyaca ünlü temsilcilerini bir araya getiren Polyurethanex Fuarına katılacak. Firmaların güncel poliüretan çözümlerini ve işleme teknolojilerini bir arada sunan Polyurethanex Fuarı,  poliüretan kullanımı ve makine yapımı ürünler alanında hizmet veren markaları buluşturacak. Rusya’nın Moskova kentinde düzenlenen fuarda güncel poliüretan teknolojilerini sergileyecek olan Flokser Kimya;  başta poliüretan terlik, taban, iç taban, iş güvenliği ayakkabı sistemleri olmak üzere tüm poliüretan tabanlı ürünlerini uluslararası arenada sektör temsilcilerine sunacak.

Dünyanın dört bir yanından alanında lider firmaları ve iş ortaklarını bir araya getirecek olan Polyurethanex Fuar’ında Flokser Kimya, Salon 1’de 1G06 no’lu stantta yer alacak.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@