banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Flokser Kimya’nın SAP HANA Projesine Bir Ödül Daha

Flokser Kimya, teknoloji liderlerinin gerçekleştirdiği dijital dönüşüm projelerine göre ödüllendirildiği IDC Turkey Cloud ödüllerinde ikincilik ödülünü kazandı.

Endüstri Güncel 10.12.2021, 12:00 Melike Kaya Bayram
997
Flokser Kimya’nın SAP HANA Projesine Bir Ödül Daha

Türkiye’nin bakanlık onaylı ilk özel poliüretan Ar-Ge merkezine sahip Flokser Kimya, “4 Ayda S4” SAP S4 HANA ERP (Kurumsal Kaynak Planlama) projesiyle başarılarına devam ediyor. Firma başarılarını sürdürülebilir kılmak adına, entegre ve akıllı özellikleriyle dikkat çeken SAP S4 HANA ERP projesini dört ay gibi çok kısa bir sürede hayata geçiren Flokser Kimya, IDC Türkiye’nin düzenlediği ve 250’den fazla projenin yarıştığı IDC Turkey Cloud ödüllerinde “Cloud Transition” kategorisinde ikincilik ödülünü aldı. Kasım ayında IDC Türkiye tarafından gerçekleştirilen IDC Turkey DX ödüllerinde de ikincilik ödülünü almaya hak kazanan Flokser Kimya, projesinin başarısını devam ettirdi.

Değerlendirme sürecinde en yüksek düzeyde şeffaflık ve tarafsızlığını koruyan, danışma kurulu üyeleri ve endüstri liderlerinden oluşan bir jüri tarafından verilen ödüle dair açıklamada bulunan Flokser Kimya Genel Müdürü Ekin Tükek, “Kurulduğumuz ilk günden beri Dijital Dönüşüm Programı, stratejik önceliklerimiz arasında yer alıyor. Hedeflerimize odaklanarak başarılarımızı sürdürülebilir kılmak adına entegre ve akıllı özellikleriyle dikkat çeken SAP S4 HANA ERP projemizi ise dört ay gibi çok kısa bir sürede hayata geçirdik. Şirketlerimizin rekabetçi gücünü artırmayı, daha verimli, hızlı ve esnek yapılara dönüştürmeyi amaçlıyoruz. Kazandığımız bu ödül de bizleri bu süreçte motive ediyor. Bu kapsamda Flokser Kimya ailesinin başarısı için yoğun emekler harcayan ve geçiş sürecini hızlandıran tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@