banner24

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Geleceğin Mühendisleri Bugünün Liderleri ile Buluşuyor

Youthall tarafından düzenlenecek “Engineering Career Summit”, 6-7-8 Aralık’ta dijital, 9 Aralık’ta Kolektif House Maslak’ta fiziksel olarak gerçekleştirilecek.

Endüstri Güncel 30.11.2022, 10:25 30.11.2022, 10:12 Melike Kaya Bayram
178
Geleceğin Mühendisleri Bugünün Liderleri ile Buluşuyor

Youthall tarafından 4. kez düzenlenen ve Türkiye’nin etkileşimi en yüksek mühendislik zirvesi olan ‘’Engineering Career Summit’’ etkinliğinde bu yıl, 35’den fazla şirketten 50’nin üzerinde konuşmacı yer alacak. 4 gün boyunca sürecek ve 6-7-8 Aralık’ta dijital, 9 Aralık’ta ise Kolektif House Maslak’ta fiziksel olarak gerçekleştirilecek zirvede; güncel mühendislik uygulamaları, mühendislik alanında trendler, günümüz iş dünyasında ihtiyaç duyulan yetkinlikler, öğrencilik döneminde yapılması gerekenler gibi pek çok konuda önemli bilgiler geleceğin mühendisleri ile paylaşılacak.

Zirveye; bilgisayar mühendisliği, elektrik elektronik mühendisliği, endüstrimühendisliği, makine mühendisliği, mekatronik mühendisliği, kimya mühendisliği, gıda mühendisliği, işletme mühendisliği gibi mühendislik bölümü lisans ve yüksek lisans öğrencileri ile yeni mezunlar başta olmak üzere ilgi duyan herkes ücretsiz olarak katılabilecek.

AVES anasponsorluğunda düzenlenecek zirvenin ilk gününde Aves, Siemens, Doğuş Otomotiv, Garanti BBVA Teknoloji, DeFacto, Prometeon, İnci Holding, Betek Boya ve Aselsan; ikinci gününde Mercedes Benz Türk, Opet, WAT Motor, Henkel, Kale, Akçansa, Yapı Kredi Teknoloji, BurganBank, Bosch,Atasun Optik; üçüncü günündeLogo Yazılım, Aksa Akrilik, sahibinden.com, BAT, Aygaz, Eczacıbaşı, Brisa, Vestel, LC Waikiki, Shell firmalarının önde gelen isimleri gençlere tecrübelerini ve tavsiyelerini aktaracak. Zirvenin fiziksel olarak Kolektif House Maslak’ta gerçekleşecek ve açılışını Youthall’unyapacağı son gününde ise; Aves, P&G, Bakioğlu, Hilti, SunExpress, Temsa, Unilever, ETİ, ATÜ DutyFree, Ford Otosan firmalarının yetkilileri geleceğin mühendisleriyle deneyim ve bilgilerini paylaşacak.

Geçtiğimiz yıl 3 binden fazla genç mühendis adayı, 28 şirketten 30 üst düzey mühendis yöneticinin katılımıyla gerçekleşen ve 1 milyondan fazla etkileşime ulaşan zirveye bu yıl; youthall.com web sitesi üzerinden 5 Aralık tarihine kadar kayıt yapılabilecek. Zirve sonrasında tüm katılımcılara platform tarafından e-sertifikave çekiliş ile çeşitli hediyeler gönderilecek.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@