banner143

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Gik Liderlik Akademisi Başladı

Genç ihracatçılar işin geleceğine GİK ile hazırlanıyor.

Endüstri Güncel 29.09.2021, 11:00 Melike Kaya Bayram
70
Gik Liderlik Akademisi Başladı

Türkiye’de ilk kez Ege İhracatçı Birlikleri bünyesinde 2019 senesinde faaliyete geçen Genç İhracatçılar Konseyi (GİK)’nin kurduğu GİK Liderlik Akademisi'nin ilk eğitimi gerçekleşti.

GİK Liderlik Akademisi programı kapsamında eğitimlerin ayda bir kere yapılacağını açıklayan Ege İhracatçı Birlikleri Genç İhracatçılar Konseyi Başkan Yardımcısı Ferzan Gizem Kula, "Lider dediğimizde aklımıza birçok üstün nitelik gelir. Yönetici ve lider arasındaki en büyük fark; ilham veren, yeniliğe ve başka perspektiflere açık, değişimi tetikleyen ya da başlatan olma özelliğidir. Dünyada üst sıralarda yer alan küresel şirketler birbirinden ilham alarak ilerler. Eğitimci Altay Ergenç'in sunumu ve GİK üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz İlham Veren Liderlik”, eğitimimizde lider tanımından başlayarak izlenecek yol ve stratejileri konuştuk.” dedi.   

Ege İhracatçı Birlikleri Genç İhracatçılar Konseyi Başkan Yardımcısı Gizem Dönmez Gürkan ise yaratıcı zihinlerin ilhamdan beslendiği görüşünde.

“Bugün dünya çok büyük sorunlarla boğuşuyor. Bu sorunlardan sıyrılıp, geleceğin liderleri olarak bizlerin “fikirlerimizin dünyayı daha iyi bir yer haline getirip getirmediğini” sorgulayarak ciddi bir irade ortaya koymamız gerekiyor. Önemli olan yaptığımız değişikliklerle herkesin adil, ilham verici ve anlamlı bulduğu bir geleceğin temellerini atabilmek. Bu sayede “yarın”ı bugünden meydana getirebiliriz ve gerçekten sürdürülebilir bir sistem ortaya çıkabilir. 21 Ekim’de gerçekleştireceğimiz bir sonraki eğitimimizde ise iş dünyasının değişimden etkilenen değil, değişimi yöneten insanlarının ortak özelliği olan; Etkili İletişim ve Kişisel İmaj başlığını irdeleyeceğiz.”

Planlanan program takvimi;

21 EKİM PERŞEMBE – ETKİLİ İLETİŞİM VE KİŞİSEL İMAJ EĞİTİMİ

25 KASIM PERŞEMBE – TOPLULUK ÖNÜNDE KONUŞMA VE SUNUM BECERİLERİ

23 ARALIK PERŞEMBE – MÜZAKERE VE İKNA BECERİLERİ

20 OCAK PERŞEMBE – İŞ ETİĞİ VE KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK EĞİTİMİ

17 ŞUBAT PERŞEMBE – START-UP VE YATIRIM KÜLTÜRÜ+ SERTİFİKA TÖRENİ VE KAPANIŞ

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@