banner143

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Günsan Elektrik Hotel Tech Fuarına Katıldı

Sektörde 40.yılını dolduran Günsan Elektrik, bu yıl ilk kez düzenlenen Hotel Tech Otel Teknik Ekipman ve Malzemeleri Fuarına katıldı.

Endüstri Güncel 12.12.2022, 13:08 Melike Kaya Bayram
52
Günsan Elektrik Hotel Tech Fuarına Katıldı

Alçak gerilim tesisatı ekipmanları ürün portföyüyle inşaat sektörünün çözüm ortağı olan Günsan Elektrik, 7-10Aralık tarihlerinde ANFAŞ Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde ilk kez gerçekleştirilen A-Hotel Tech Otel Teknik Ekipman ve Malzemeleri Fuarına katıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi, KOSGEB, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği, TMMOB, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği, Profesyonel Otel, Yöneticiler Derneği, Turizm Teknik Müdürler Derneği gibi kurumların desteği ve katılımı ile düzenlenen fuarda Günsan da yerini aldı.

Bu yıl ilk düzenlenen otel teknik ekipmanlarına yönelik fuarda otel sahipleri, teknik müdürleri, makine, elektrik, inşaat mühendisleri, mimarlar ve sektör paydaşları bir araya geldi. Anahtar/priz, grup prizler, aksesuarlar, sigorta kutuları, şalt grubu ve kablo kanalı kategorilerinde toplam 17 bin parçalık ürün portföyüne sahip Günsan Elektrik yeni ve öne çıkan ürün gruplarını fuarda tanıttı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@