banner143

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Güvenliğin Kale’si Ailelerin Hayatını Kolaylaştırıyor

Okulların açılmasıyla birlikte özellikle çalışan ve çocuklarından gün boyu ayrı kalan ailelerin güvenlik ihtiyacı daha da artıyor.

Endüstri Güncel 16.09.2021, 12:15 Melike Kaya Bayram
81
Güvenliğin Kale’si Ailelerin Hayatını Kolaylaştırıyor

Yüz yüze eğitim uzun bir aranın ardından başladı. Çalışan ve çocukları için evde bakım desteği alan ailelerin güvenlik kaygıları da arttı. 70 yıla yaklaşan tecrübesiyle tam kapsamlı güvenlik hizmetleri sunan Kale Endüstri Holding, bünyesinde bulunan markalarının hayata geçirdiği ürünler ile bu endişelere çözüm olmayı amaçlıyor. Bu kapsamda Kale Alarm; hırsızlık, yangın ve gaz kaçağı gibi acil müdahale gerektiren durumlara karşı dedektörleri ile anında önlem alınabilmesini sağlarken, Kale Kamera Sistemleri’nin Kale Kameram uygulamasıyla senkronize olması ile uzaktan mobil izleme özelliği sayesinde her an evin içinde olup bitenleri izlemeimkânı sunuyor.

KALE ALARM,KÖTÜ NİYETLİ KİŞİLERİN YAŞAM ALANINIZA ADIM ATMASINI ENGELLİYOR

“Siz yoksanız biz varız” anlayışıyla faaliyet gösteren Kale Alarm, yeni nesil teknolojik altyapısıyla kurguladığı alarm sistemleri ile yaşam alanındaki güvenlik açıklarınıtespit ediyor;kötü niyetli kişilerden korumayı başarıyor. Kale Alarm’ın özel dedektörleri ayrıca yangın, sağlık problemleri, gaz kaçağı, panik ve tehdit gibi acil müdahale gerektiren durumlarda da devreye girerek anında önlem alınmasını sağlıyor.

“KALE KAMERAM” UYGULAMASI EV DIŞINDAYKEN EBEVEYNLERİN HAYATINI KOLAYLAŞTIRIYOR

Kamera Sistemleri’nin son teknoloji kameraları “Kale Kameram” mobil uygulaması ile entegre bir şekilde çalışarak ebeveynlerin içlerinin rahat etmesine imkan tanıyor.  Çift yönlü konuşma olanağı sunan kameralarla ailelerokuldan gelen çocuklarıyla iletişim kurabiliyor. Canlı takip sistemi ve geçmişe yönelik kayıt tutma özelliği olan kameralarla  ebeveynler çocuklarının mutlu, sağlıklı ve güvende olduklarından emin olabiliyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@