banner24

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Hedef 1 Milyon Adet Emaye Mutfak Ürün Satışı

İhracatta rekor kıran züccaciye sektörünün emaye mutfak ürünleri, günümüze uyarlanan farklı tasarımlarıyla mutfaklara geri dönüş yapıyor.

Endüstri Güncel 02.07.2021, 11:30 Melike Kaya Bayram
130
Hedef 1 Milyon Adet Emaye Mutfak Ürün Satışı

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük bambu üreticisi Bambum, Taşev markası ile doğal ve sağlıklı olan ürünlere yatırımlarına devam ediyor.

Geleneksel mutfak ürünlerini modernize ederek mutfaklara yeniden girmesini sağladıklarının altını çizenBambum Genel Müdürü Selman Yar, “Bambudan porselene çelikten döküme kadar birçok çeşitte ürünlerimiz mevcut. Son olarak emaye ürünlerini de satışa sunacağımız büyük bir yatırım gerçekleştirdik. Ciromuzun yüzde 20’sini emaye ürünlerden gerçekleştiriyoruz. Ayda 70 bin adeteyakın emaye ürün satıyoruz, yıl sonuna kadar bu sayıyı artırarak yılda 1 milyon adet emaye ürün satışı gerçekleştireceğiz. Amacımız her zaman doğal ve sağlıklı olanı ulaşılabilir hale getirmek. Şuanda emaye fabrikamızda 85 kişiye istihdam sağlıyoruz. 2021 yıl sonuna kadar üretimi artırarak hedefimiz istihdam sayımızı 2 katına çıkarmak olacak” dedi.

Sağlıklı olan mutfak gereçlerine olan talebin arttığını belirtenYar, “Özellikle emaye ürünlerimize ciddi talep var. Önceliğimiz bu talebi karşılamak. Şuanda çaydanlık takımı, saklama kabları ve tencere üretimi yapıyoruz. Emaye ürünlerde çeşitliliği artırarak doğalı ve sağlıklı olanı mutfaklarda bulundurmayı hedefliyoruz” dedi

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@